Zelf vind ik het altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Er staat ook altijd wel iets op mijn verlanglijstje. Zo stond de Zij lacht Bijbel er een tijdje op. Die kreeg ik voor mijn verjaardag, zo leuk! Ook stond een nieuwe blender hoog op mijn lijstje, die kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ideaal! Ook heel handig als je het zelf financieel niet heel breed hebt en je toch een aantal wensen hebt. Zo staan er nog wel wat dingen op mijn verlanglijstje, waaronder de boeken van Lot Beukers. Maar genoeg over mijn verlanglijstje. Mocht je nou geen idee hebben of je als ouders zijnde mee wilt doen en wat je dan zou kunnen geven/vragen, lees snel verder. Ik geef je 12 cadeautips voor mama en papa.

Doen mama en papa ook mee?

Hoe ouder de kinderen worden hoe minder de ouders mee doen met sinterklaas. Persoonlijk vind ik het zelf wel altijd heel leuk als ouders mee doen. Aan mijn kinderen merk ik nu dat zij dat ook heel leuk vinden en enthousiast zijn als wij iets krijgen. Het geeft voor hun echt wat extra’s als ook mama en papa een cadeau krijgen. Dat hoeft niet altijd en ook helemaal niet veel of duur te zijn. Wij zetten bijvoorbeeld 1 keer zelf de schoen mee en krijgen bij mijn schoonfamilie ook een cadeau. Met mijn ouders vieren we het iets anders en krijgen alleen de kinderen iets. Voor ons zelf wil ik graag op 5 december nog een cadeau hebben voor ons zodat én de kinderen én wij een cadeau hebben. Mocht je het lastig vinden wat je dan kunt vragen, ik geef in deze blog 12 cadeautips voor mama en papa. Dan vind je zeker wel iets leuks.

Cadeautip Brain Balance

Boeken voor persoonlijke ontwikkeling

Er zijn veel interessante boeken om te lezen. Tegenwoordig is het heel erg ‘in’ om bezig te zijn met je ontwikkeling en je mentale gezondheid. Misschien ben je wel bezig met mediteren, zoek daar dan een boek bij bijvoorbeeld. Of kijk eens naar het boek brain balance. Het boek is voor iedereen die wil groeien, ontwikkelen en aanvoelt dat er meer in het leven zit dan er nu uit komt. De sleutel daar in is ons brein. Daarover leer je meer in dit boek. Het leest makkelijk, omdat het een informatief boek is met een persoonlijk verhaal. De afwisseling is heel fijn.

Cadeautip airfryer kookboek

Boeken om te koken en bakken

Koken, bakken en gezond eten komen steeds vaker én sterker naar voren. We willen allemaal zo gezond mogelijk zijn. Maar ook snel, lekker en makkelijk eten is iets wat bij deze tijd hoort. Een boek dat daar over gaat is dan ook leuk om te geven met de feestdagen. Hebben jullie een airfryer? Dan is het airfryer kookboek een goede tip. Snel, makkelijk en gezond eten uit de airfryer. Denk aan wentelteefjes, frittata en appelchips. Meer van het bakken? Taart uit de blender is dan ideaal. In een handomdraai heb jij een heerlijke taart op tafel staan. Als lekkers bij de koffie of een hartige taart voor bij het avond eten. Denk aan taarten als Framboos en witte chocolade, wortel en komijn of amaretti en karamel. Sowieso vind ik kook- en bakboeken toffe cadeautips voor mama en papa. Ja, ook voor papa want hij kan ook goed koken of bakken hoor. Dat is niet alleen voor moeder.

Cadeautip taart uit de blender

 

Een uitje cadeau voor mama en papa

Wil je wel een cadeautje maar weet je niet goed wat je qua spullen wilt hebben? Een uitje is ook een goed idee. Geef een bon voor een diner, om samen naar de bioscoop te gaan of om kleding te halen. Een bon bij intratuin doet het ook goed, zeker met die prachtige kerstshows die er nu zijn. Je gaat nooit met lege handen naar huis. Of bedenk voor je man/vrouw een dagje uit. Start met een ritje met de trein naar een stad, daarna lekker koffie drinken.  Maak een wandeling, bezoek een museum of neem de rondvaartboot. Sluit af met een heerlijk diner in een plaatselijk restaurant en je dat is compleet. Ik weet zeker dat je partner dat leuk vind.

Een Bijbel of een dagboek

Je hebt het me vast al vaker horen zeggen, maar een Bijbel is echt een tof cadeau voor mama en papa. Er zijn verschillende fijne exemplaren, kijk wel goed naar de vertaling. Je hebt bijvoorbeeld de Bijbel dichtbij, dicht bij God. In deze bijbel staat ook extra uitleg en toepassingen om je geloof meer te verdiepen. Het is geschreven in de vertaling van de Bijbel in gewone taal. Heel makkelijk en toegankelijk dus. Je hebt ook de Zij lacht Bijbel. Een Bijbel speciaal voor vrouwen, in de HSV vertaling. Iets minder toegankelijk misschien, maar niet minder mooi. Soms vind ik teksten daar in mooier dan in andere vertalingen. Een dagboek of leesplan is ook heel leuk. Denk eens aan een leesplan voor advent. Zij lacht heeft een hele mooi, lof vol liefde. Maar er zijn er veel meer. Ook zou je een gezinsdagboek kunnen geven. Ik schreef al eerder over het dagboek Duik in de Bijbel.

Cadeautip Zij lacht Bijbel & Lof vol liefde

In het kort, de 10 tips om cadeau te geven:

 1. Brain Balance
 2. Mediteren voor beginners
 3. Taart uit de blender
 4. Het airfryer kookboek
 5. Diner bon
 6. bioscoop bon
 7. intratuin bon
 8. Museumjaarkaart
 9. dagje weg met je partner
 10. Bijbel dichtbij, dicht bij God
 11. Zij lacht Bijbel
 12. Lof vol liefde

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog genoeg tips hebt om een cadeau te vinden. Mocht je nou een goede tip hebben die er niet tussen staat, laat het dan zeker even weten op instagram of facebook.

Cadeautips ouders pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: