Ik vind het leuk om samen met vriendinnen en hun kind(eren) af te spreken. Of samen met Mark en de kinderen wat leuks te doen. Zo kwamen we bij Ballorig in Veenendaal. Het is niet heel ver bij ons vandaan en het is overdekt. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, je kunt altijd lekker spelen. Ideaal. Zo kunnen we lekker bijkletsen (met vriendinnen) en de kinderen vermaken zich ook heel goed.

De speelplek voor de allerkleinsten. Er is maar 1 in/uitgang
en de rest is helemaal afgeschermd met van dit gaas.
Handig als je aan het spelen bent met je kindje.

Overzichtelijk en veel ruimte bij Ballorig Veenendaal

Wat ik heel fijn vind aan Ballorig is dat het een grote ruimte is met veel speeltoestellen, maar het is toch heel overzichtelijk. Er zijn geen hoekjes waar de kinderen zich achter kunnen verstoppen, behalve de speeltoestellen dan. Maar er zijn geen gangen waar ze door kunnen of achter een muur kunnen gaan zitten. We zijn ook eens bij Ballorig in Arnhem geweest en die vond ik veel minder overzichtelijk. Voor mij een minder prettig idee.

Luca gaat van het glijbaantje.

Speciale speelplek voor de allerkleinste

Er is een speciale ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is daar een ballenbak en zachte speelattributen. Daar zijn wij heel vaak te vinden. Fijn dat daar de grotere kinderen niet in mogen. Zo kunnen de allerkleinste ongestoord rondkruipen. En ik hoef niet bang te zijn dat er ineens een groot kind op mijn kleine jongen springt.

Ook is er een heel groot springkussen waar je vanaf kunt glijden. Dat doet Luca heel vaak met Mark. Ze hebben dan heel veel lol samen. Super leuk om te zien. Er zijn ook trampolines en autootjes in de lucht waar je in kan rijden (of eigenlijk trappen). Er zijn grote legoblokken waar je mee kunt spelen en kunt bouwen. En nog een groot klimrek voor de grotere kindjes. Daar zijn wij nog niet geweest dus kan ik nog niets over zeggen, maar het ziet er leuk uit.

Heel veel tafeltjes en erachter het grote speeltoestel.

Lees meer over uitjes in en rondom Ede

Nog een stukje van het grote speeltoestel en aan het einde
het grote springkussen.

Praktische informatie

Voor de mensen die in de buurt van Veenendaal wonen is dat echt een aanrader. Het is makkelijk te vinden. Hij is open van maandag tot en met zondag. Door de weeks van 9:00 uur tot 18:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 19:00 uur. Op de doordeweekse dagen is er een peuterochtend. Kinderen van t/m 5 jaar kosten dan 5,50 euro entre. Dat is bij binnenkomst voor 12:00 uur. Anders is een kind vanaf 1 jaar 7,50 euro. Volwassenen vanaf 18 jaar zijn gratis. Er zijn nog rittenkaarten en andere speciale tarieven voor als je met een grote groep komt e.d. 

Een wazige foto, maar Luca en M. komen naar beneden.

 

Luca is heerlijk aan het spelen met de ballen.

Nu we in Ede Monkey Town hebben en we daar op de fiets heen kunnen komen we hier minder vaak. Toch jammer, want het is echt een leuke speelplek. Komen jullie vaak in een binnenspeeltuin? Welke is jullie favoriet?

Uitgelichte afbeelding van Shutterstock

Door Photosite

Ballorig Veenendaal. Een leuke binnenspeeltuin die overzichtelijk is. De hele review kun je lezen op mijn blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: