Bij mus kun je verschillende bullet journals kopen. Inmiddels hebben ze daar ook 2 Bijbel journals aan toegevoegd. Maar wat is nu het verschil? Is er eigenlijk wel een verschil? Ik zocht het voor je uit. Daarnaast geef ik je verschillende tips hoe je de Bijbel journal kunt gebruiken. Ik heb alles opgenomen en er een video van gemaakt. Die kun je hieronder zien.

De video over de Bijbel journal en de bullet journal

Wat is het verschil tussen deze twee journal boeken?

Eigenlijk zit er weinig verschil in. Het zijn beide notitieboeken met dottedpaper. Alleen staat bij de een Bijbel en de ander Bullet. Daarnaast heeft een bullet journal wat voorgedrukte pagina’s en dat heeft de Bijbel journal niet. Het boekje met voorbeelden wat er bij zit is ook anders. Uitgebreid te zien in de video hierboven.

Waar kun je een Bijbel journal voor gebruiken?

Naast dat je deze natuurlijk gewoon kunt gebruiken als een bullet journal of als journalboek zijn er nog veel meer dingen waar je hem voor kunt gebruiken.

  • gebeden dagboek
  • bijzondere Bijbelteksten boek
  • Herinneringen boek voor je zoon of dochter
  • dagboek
  • notitieboek
  • Levens verhaal
  • gebruik hem om Bijbelteksten SOAP uit te werken
  • gebruik hem om alle teksten op te schrijven die je niet wilt vergeten. Bijbelteksten, gebeden, quote uit een boek of uitspraak van je zoon of dochter
  • braindump
  • Recepten boek met olierecepten of recepten voor het avondeten.

Gebruik de Bijbel journal precies zoals jij hem wil gebruiken. Er is geen goed of fout.

Waar koop je dit boek?

Er zijn verschillende plekken waar je de Bijbel journal kunt kopen. Bij de plaatselijk (christelijke) boekhandel bijvoorbeeld. Of bij bol.com. Je kunt hem ook via www.bulletjournalkopen.nl aanschaffen. Daar komen de bullet journal en Bijbel journal uit de video vandaan. Ik ben er zelf niet helemaal over uit wat ik er mee ga doen. Een gebedendagboek spreekt me wel aan. Dus wellicht dat dat een winnende optie is.

1 thought on “Wat is het verschil tussen de Bijbel journal en Bullet journal?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: