De Bijbel, een boek dat je misschien vaak leest. Niet altijd een boek met de meest mooie omslag. Of hij trekt jou gewoon niet zo. Gelukkig zijn er heel veel vertalingen met veel verschillende omslagen. Mocht je dan nog steeds denken ‘mwah, niks voor mij’ dan heb ik nog wat leuke tips voor je. Om zelf aan de slag te gaan of om een mooie bijbelhoes te kopen.

Koop een Bijbel met een mooie kaft

De makkelijkste optie is natuurlijk een Bijbel met een mooie kaft kopen. Zelf vind ik de zijlacht Bijbel erg mooi, met dat roze. Er is ook een studiebijbel die ook heel mooi is. Dit is wel de HSV vertaling. Liever de NBV21? Dan zijn er ook hele mooie kaften, er zijn een stuk of 8 verschillende kaften (en edities) van de NBV21. Ook heeft de vrouwenbijbel laatst een nieuwe kaft gehad, deze is nu in twee verschillende uitvoeringen te koop (ik weet niet hoelang de eerste versie beschikbaar is/blijft).

Zelf creatief aan de slag; diy bijbelhoes

Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan? Maak dan je eigen omslag. Met de schrijfbijbel heb je een kaft die je helemaal kunt maken zoals je zelf wilt. Maar je kunt ook inpakpapier of kaftpapier om een Bijbel heen doen. Dit kaftpapier kun je ook weer zelf versieren. Er zijn ook rekbare hoezen om te kaften, deze kun je makkelijk wisselen. Of maak een hoes van stof, het is misschien even uitzoeken hoe het werkt maar wel helemaal uniek.

Koop bij een (web)shop je eigen bijbelhoes

Is bovenstaande geen optie voor jou? Dan kun je altijd nog een bijbelhoes kopen bij een (web)shop. Zijlacht heeft een eigen hoes gemaakt, speciaal voor de Zij lacht Bijbel (te koop bij lerenbijbelhoezen). Je kunt ook een hoes op maat laten maken bij bijbelhoezen, lerenbijbelhoezen of bij dozign (stuur haar even een DM op Instagram voor mogelijkheden). Of kijk eens op Etsy naar een Bijbelcover tasje. Zo kun je je Bijbel ook makkelijk meenemen naar de kerk of bijbelstudie.

Een Bijbel helemaal naar jouw wens

Hoewel er al hele mooie en verschillende kaften zijn bij Bijbels kan het zijn dat het niet naar jouw wens is. Gelukkig kun je heel makkelijk je Bijbel personaliseren. Wat mooi is pak je sneller, je wilt het dan misschien ook meer in het zicht liggen en zo komen er wellicht meer gesprekken op gang. Want iedereen wil weten hoe jij aan die mooie kaft komt én wat voor bijzonder boek het is.

Wat zie jij graag terug op de kaft van jouw Bijbel?

bijbelhoes- pinterest

1 thought on “Een mooie omslag voor je Bijbel met een bijbelhoes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: