De winter komt er aan. De feestdagen staan voor de deur. Wat geven we onze kinderen nu weer cadeau? Ze verwachten toch vaak iets leuks, maar de kasten puilen uit. Dan zijn deze cadeau’s (stickers en spellen) van uitgeverij idee heel fijn. Leren, spelen en bewegen. Alles in één. Van vloerstickers tot muurstickers tot spellen.

Hinkelbaan vloerstickers voor binnen

Een hinkelbaan die je binnen op de vloer kunt plakken. Wat een fijne uitvinding van uitgeverij idee! Er is een duurdere en goedkopere variant in de stickers. Beide kinderen hebben er inmiddels 1 op de slaapkamer. Ideaal. Lekker spelen en bewegen binnen. Hij is zeer geschikt voor thuis gebruik en je krijgt er 3 maanden garantie op! Plakken gaat echt heel makkelijk (en als hij scheef zit kun je hem nog even los maken, no worry!).

vloerstickers hinkelbaan

Spelen en leren met getallen

Rekenen is best een ding merk ik. Het blijkt toch lastiger dan we denken. Met de spellen en stickers worden getallen op een speelse manier aangeboden. Voor verschillende leeftijdsgroepen. Leuk om samen te spelen. De getallenlijn tot 1000 hangt hier op de kamer van de oudste. Naast de plek waar zijn bureautje komt. Fijn voor tijdens het huiswerk maken. De spellen staan beneden. Doen we gezellig samen.

spel 1000 ladder

Hier wonen kinderen, stickers aan de muur en op het raam

Muur- en/of raamstickers zijn ook een fijne toevoeging. Het kapstokje werd bij ons steeds van de muur getrokken. Dat heb ik opgelost door er leuke muurstickers te plakken en schroeven in de muur. Opgelost. En we stappen vrolijk naar buiten want we zien altijd even de regenboog en een vlinder. Beide hebben een speciale betekenis. We hebben dus overal in huis prachtige muren, ramen en hele toffe hinkelbaan vloerstickers.

vloerstickers regenboog

Een boog in de wolken

Voor christenen is de regenboog een prachtig symbool. Een teken dat God bij ons is. Dat Hij de aarde nooit meer zal laten overspoelen (de ark van Noach). Maar ook een teken dat Hij bij ons persoonlijk is. Tijdens ons leven. Hij is er en zal er altijd zijn. En die vlinder is gewoon heel speciaal voor iemand die we missen. Die mocht dus niet ontbreken.

regenboog muursticker

Vloerstickers voor thuis en op school/psz/bibliotheek

Uitgeverij idee heeft nog veel meer toffe vloerstickers om te bewegen. Neem even een kijkje want er is sinds kort ook een budget pagina voor vloerstickers voor thuis gebruik. Ook voor scholen, peuterspeelzalen of bibliotheken hebben ze vloerstickers, iets duurder maar geschikt voor intensief gebruik. Jaren later zijn ze dan nog steeds mooi.

vloerstickers pinterest

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met uitgeverij idee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: