• Zeshoek en hexagon uitgelichte afbeelding
  Weddingpreps

  De hexagon/zeshoek hangt op onze muur!

  In het artikel met 5 tips wat je kunt doen met je trouwfoto's noemde ik het al even. De hexagon of de zeshoek voor op de muur. Voor mij een totaal nieuw concept (ik ben nog van de oldskool canvasdoeken) en wij probeerden het uit. Dit is het resultaat en wij zijn er echt super blij mee. Heerlijk om bij weg te dromen.

 • Budgetvriendelijk cadeau Mo's Daughters boeken
  Mama & kind

  Budgetvriendelijk, Mo’s daughters voor alle kinderen!

  Mama, krijg ik de andere boeken ook nog? Een vraag van onze dochter. Ze kreeg 2 boekjes van Mo's Daughters voor haar verjaardag. Er liggen er nog 3 voor sinterklaas. Dat weet ze niet. Ze vind ze fantastisch dus het is een fantastisch cadeau. Maar niet voor alle ouders behapbaar qua financiën. Gelukkig is er een oplossing die budgetvriendelijk is.

 • Zijlacht dagboek - uitgelichte afbeelding
  Christelijk geloof

  Zijlacht dagboek voor het nieuw jaar

  Geen idee hoe het komt maar ik ben wat meer van de rustige kleuren en spullen gaan houden in huis. Wellicht omdat het al druk genoeg is met al het speelgoed. De producten van Zijlacht zijn daar perfect voor. En het past nog goed bij elkaar ook. Een echt plaatje om zo in je woonkamer neer te leggen met de Bijbel en het Zijlacht dagboek.

 • Uitgelichte afbeelding kleine beer
  Mama & kind

  Kleine beer, waar samenwerken een must is

  Onze kinderen kunnen niet zo goed tegen hun verlies. En eigenlijk is dat nogal een understatement. Nu weet ik dat kinderen daar vaker last van hebben en dat nog moeten leren. Het is dus volkomen normaal. Maar toch is het fijn om gezellig een spelletje te spelen zonder woede uitbarsting. Dat kan perfect met de spellen van sunny games. Wij kregen het spel kleine beer en testen het uit.

 • Gezinsplanner 2021
  Lifestyle

  Een minimalistische & complete gezinsplanner van purpuz

  2020 loopt op zijn einde. En gelukkig maar. Want zo'n heel bijzonder jaar was het voor de meeste niet. Voor ons wel, als ik terug kijk. Met vakanties, onze trouwdag en feestjes. Maar dat moet allemaal gepland worden. Ik vond de ideale gezinsplanner via purpuz. In dit artikel laat ik hem graag zien.

 • Sinterklaasbloghop uitgelichte afbeelding
  Mama & kind

  Sinterklaasbloghop2020, win het spel triplo!

  Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, een vriend voor ieder kind. Vanaf vandaag is het weer volop Sinterklaas in Nederland. En gelukkig maar, want de kinderen konden wel even wat leuks gebruiken toch?! Deze Sinterklaasbloghop2020 organiseren we samen met hele leuke bloggers. Neem snel een kijkje wat het is en hoe je kunt winnen.

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.