• Here Jezus toe, verlies - uitgelichte mama
  Christelijk geloof

  Mama, wanneer ga jij naar de Here Jezus?

  Het was een tijdje na het overlijden van mijn oma. De oudste vond het eigenlijk wel mooi. Want wanneer je dood bent ga je naar de Here Jezus. En dat is toch leuk mama?! Waarom we dan toch zo verdrietig zijn wanneer iemand is overleden bleef toch wat vaag. Want als het zo leuk is om daar heen te gaan, waarom gaan we allemaal niet even dan? En waarom zijn we dan zo verdrietig?

 • fotomomenten uitgelichte afbeelding
  Lifestyle

  Fotomomenten vastgelegd in een invulboek

  Als er iets is wat ik geleerd heb in 2020 is het wel dat ik niet veel meer nodig heb dan mijn familie, eten en een dak boven ons hoofd. Slapen in de open lucht gaat me toch net te ver. Ook met mijn familie samen. Ik zou daar graag meer bij stil staan. Hoe kan dat beter dan door een fotoalbum bij te houden. De fotomomenten ook daadwerkelijk een printen en gebruiken. En laat je dat nu heel goed kunnen combineren met creatief bezig zijn.

 • Januari wishlist oliën youngliving - uitgelichte afbeelding
  Essentiele oliën

  Wishlist oils januari, dit bestel ik deze maand

  Een nieuw jaar, een nieuwe maand. Het is tijd om mijn bestelling klaar te zetten. Is dat verplicht? Nee natuurlijk niet. Je kunt een eenmalige bestelling plaatsen bij YoungLiving of een paar maanden in ER bestellen en dan weer uit zetten. It's all up to you! Ik vertel je graag hoe ik mijn bestelling bepaal en wat ik deze maand op mijn wishlist heb staan.

 • Een jaar in één dag - uitgelichte afbeelding
  Mama & kind

  Een jaar in één dag ondersteunt door Vivaldi

  Wauw mama dit is echt een leuk boek. Ik hoor je bijna denken 'welk boek???' We kregen het boek 'een jaar in één dag' om te reviewen met de kinderen. Het is een voorleesboek met muziek in een, net als de notenkraker. In dit boek zit muziek van Vivaldi verwerkt. Muziek die we niet direct luisteren, maar die het verhaal prachtig ondersteunen.

 • Cijfers leren - uitgelichte afbeelding
  Mama & kind

  Cijfers, spelenderwijs leren en herkennen

  Net voor de vakantie kregen we een berichtje van school over onze jongste. Ze waren bezig met leren tellen en herkennen van cijfers. Maar dat kwam nu stil te liggen. Of we dat wilden oppakken. Flitskaartjes kunnen helpen maar ook spelletjes spelen en dobbelsteen. Ik neem je graag mee in onze aanpak.

 • kinderfeestjes - uitgelichte afbeelding
  Mama & kind

  Kinderfeestjes die de kinderen fantastisch vinden

  Kinderfeestjes, je kijkt er naar uit of je hebt er een hekel aan. Veel ouders kiezen voor de makkelijke weg en vieren het buitenshuis. Wij vierden het tot nu toe altijd thuis. Met wel een wat regels qua aantal kinderen, maar altijd was het leuk en gezellig. Hoe ik dit aanpak leg ik je graag uit in deze blog.

 • Dromen, doelen en wens 2021 - uitgelichte afbeelding
  Lifestyle

  Mijn dromen, doelen en wens voor 2021

  Elk jaar is het weer hetzelfde, nieuw jaar nieuwe kansen. Waarom dat toch steeds op 1 januari gebeurd. Het lijkt voor iedereen toch wat te triggeren. Gister keek ik al even terug naar het afgelopen jaar. Een heel bijzonder jaar. Vandaag kijk ik vooruit naar het jaar dat komen gaat. Naar 12 maanden, 52 weken en 365 dagen in 2021.

 • Terugblik op 2020 - uitgelichte afbeelding
  Lifestyle

  Terugblik op 2020, ons jaar in 12 foto’s!

  Ik denk dat we 2020 allemaal wel zullen herinneren door alle covid maatregelen en de pandemie. Maar toen ik terug keek in mijn instagramfeed zag ik dat we toch ook wel heel wat tofs hebben gedaan dit jaar. Eigenlijk meer dan andere jaren. Misschien ook niet zo verrassend, want we genieten meer van de kleine dingen. Kijk mee met deze terugblik op 2020, ons jaar!

 • The Crown - uitgelichte afbeelding
  Lifestyle

  The Crown, met een korreltje zout erbij?

  The Crown, een serie op Netflix. Er is vast al veel over geschreven. Inmiddels heb ik alle 4 de seizoenen gezien (ja ik ben laat gestart) en wil daar toch wat over zeggen. Want ik was best wel een geschokt eigenlijk. Over wat ik zag in deze serie. Niet geschokt in een hele positieve manier eigenlijk. Ik weet dat er velen van dromen een prinses te worden. Nou, als je dit ziet dan wil je dat echt niet meer.

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.