Steeds vaker versier ik ons huis voor feestdagen. Niet alleen met verjaardagen en kerst wordt het huis feestelijk aangekleed, maar ook met Pasen en Sinterklaas vind ik het leuk wat extra’s in huis te doen. Dan is het extra fijn om budget artikelen te vinden die het huis leuk aankleden. Ik geef je een aantal tips voor de leukste sinterklaas versiering.

Sinterklaas artikelen bij de action

Bij de action liggen al weer een tijdje pietenmutsen en pakken. Ik nam een pietenjurkje voor de jongste mee, zo rond de 5 a 6 euro. Een mutsje kost rond de 2 euro. Naast de kleding voor kinderen vind je er knutselboeken, vlaggen, lekkere pepernoten, chocola, knuffels, bekertjes en bakjes alles om je Sinterklaasfeest leuk aan te kleden. En dat voor een klein prijsje.

Gratis Sinterklaas printable bij printcandy

Wij hebben een klembord op het dressoir staan waar ik verschillende posters op hang. Leuk om je huis net wat extra te versieren. We begonnen met posters voor hemelvaart en pinksteren, maar we kunnen daar ook de super leuke printable van printcandy ophangen. Ze hebben ook vlaggetjes, labels voor aan de cadeautjes en nog veel meer. Je kunt ze gratis downloaden en print ze dan zelf uit. Je moet het wel even knippen, maar er staan instructies bij (printen op wat dikker papier bijvoorbeeld). De poster is super leuk samen met aftelblokken en extra leuk dat je zo gratis sinterklaas versiering hebt.

budget sinterklaasversiering van printcandy gratis printable

Sinterklaas versiering bij de Zeeman

Bij de zeeman kun je verschillende leuke versieringen voor sinterklaas kopen. Denk aan ballonnen en slingers. Zoek ook raamstiften op om zelf het raam te versieren. Voor (schoen) cadeautjes voor een leuke prijs ben je hier ook aan het juiste adres. Of geef eens een pjyama, broek of trui cadeau.

Budget sinterklaasversiering van de zeeman

Het hoeft allemaal niet duur te zijn. Je kunt ook dit jaar iets kopen aan versiering en volgend jaar weer iets erbij kopen. Zo heb je uiteindelijk een verzameling maar kost het nu niet te veel geld. En ook als je geen versiering ophangt, het gaat om het samen zijn en een gezellig tijd hebben. Niet om alles wat het commercieel en duur maakt.

Fijne Sinterklaastijd iedereen!

1 thought on “Budget sinterklaas versiering om je huis extra feestelijk te maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: