Het is jullie vast niet ontgaan dat de action ook een bullet journal te koop heeft. Er zijn vier verschillende kaften en er is een echt run op ontstaan. Lastig om aan te komen dus. Best logisch want ze kosten maar 1,99 euro per stuk en zien er super leuk uit. Maar goed. We doen het natuurlijk niet om de prijs en kaft alleen. Dus vandaag kunnen jullie mijn eerste indruk lezen. Ik kocht hem namelijk gisteren en heb hem verder nog niet in gebruik genomen als ik dit typ.

De buitenkant

De kaft van deze bullet journal doet me denken aan mijn mus. Hij is iets harder, lijkt meer van karton. Die van de mus voelt iets beter aan. Het papiertje wat er om gevouwen zit kun je weg halen, zoals bij de mus. Maar ook laten zitten. Net als bij de mus zit daar ook je key op. Jammer van deze label is dat er van alles op staat qua informatie wat het is. Bij de mus is dat niet zo en kun je hem dus decoratief laten zitten. Bij deze van de action zou ik dat toch niet zo snel doen.

voorkant bullet journal action key bullet journal action

De binnenkant van de bullet journal

Ik vind hem erg leuk. Zelf heb ik de roze versie meegenomen. Deze heeft een roze binnen kant en de voorbeelden staan met roze accenten. De voorgedrukte pagina’s vind ik zelf erg leuk. Bij de mus is dit in een apart boekje die erbij zit. Maar ook bij de mus zijn er een aantal voorgedrukte pagina’s. Deze zijn wel net iets vrolijker. Al vinden sommige dat een nadeel omdat je hem dan niet zelf kunt versieren. Hij begint wel met voorbeeld in januari nu is de maand bijna afgelopen dus echt handig is dat niet. De pagina’s zijn wit met stippen. De stipjes zie je beter dan in de mus of inspirerend leven bullet journal. Maar ik vind de witte pagina’s wel fijner om te werken. Ook blijft hij beter open liggen dan mijn mus of inspirerend leven bullet journal. Al kan dat aan mij liggen natuurlijk. Er zit 1 lintje in, wat ik vrij weinig vind. In de andere kom ik met 3 al tekort.

pagina 1 bullet journal action pagina 2 bullet journal action pagina 3 bullet journal action pagina 4 bullet journal action pagina 5 bullet journal action

Wat vind ik er zelf van?

De bullet journal is erg vrolijk en heel goed geprijsd. Een fijne manier om mee te starten. Ik denk wel dat hij iets minder geschikt is om dagelijks mee te namen. Maar wellicht kun je de kaft beplakken met doorzichtig folie om het wat te verstevigen. De witte pagina’s vind ik echt super fijn (kleuren komen beter uit dan op een wat meer gele pagina. Je kunt er zo veel mee doen. Ik zou zeggen, ren naar de action en zorg dat je er één weet te bemachtigen.

pagina 6 bullet journal action

Heb jij al een bullet journal van de action? Zouden jullie een vergelijking met de mus en inspirerend leven bullet journal willen lezen?

liefs Minke

pinterest bullet journal action

15 thoughts on “Bullet journal Action; mijn eerste indruk!

    1. Binnenkort komt er een grote review online met nog twee andere merken bullet journals erbij (van inspirerend leven die al eerder voorbij kwam op mijn blog en de mus). Daar zal ik het ook even over pennen en dergelijke hebben.

    1. Ik vind het vooral handig om alles bij elkaar bij te kunnen houden. En ik wil bepaalde dingen gewoon schrijven, maar soms ook tekenen of iets en dan is puntjes wel veel fijner als lijntjes. Maar dat is heel persoonlijk denk ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: