Een dagboek hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar vrolijk te zijn. Het valt me de week na alle hectiek en het ‘geleefd worden’ rond mijn oma best wel mee. Er zijn echt wel momenten dat ik niets wil doen en in bed wil liggen. Dat gaat niet, want de kinderen gaan door. Dus ik moet door. Zo mooi ook vandaag hoe Luca dingen verwoord. We gingen Nederland zingt luisteren en kijken. Ik was wat laat dus deed ‘afspelen vanaf het begin’. Dan stop hij direct met uitzenden en gaat terug. Op dat moment zei Luca ‘Hé ze zingen Oooomiiiii’. Ze zijn allemaal verdrietig om Omi mama, daarom zingen ze voor haar! Mijn lieve schat! Hij heeft het er de hele dag nog over gehad. Goed, tijd om jullie de rest van de week te laten zien.

We gaan weer naar school

Het is weer maandag en alles gaat weer door op de normale manier. De kinderen gaan weer fijn naar school. Nola is daar echt wel weer aan toe. Ze gaat direct verkleden en pakt de buggy met pop. Altijd doet ze dat. Zo leuk om te zien.

peuterspeelzaal

Ik besluit even te gaan tanken. Dan hoeft Mark er niet uit vandaag om dat te doen voor hij gaat werken. Het zit me dan niet helemaal mee met een dichte winkel en te zware boodschappentassen. Gelukkig kom ik een hele aardige mevrouw tegen die even helpt sjouwen naar mijn auto. tanken

Verder maak ik geen foto’s. Ik heb ook niet heel veel bijzonders gedaan volgens mij.

Relaxen en niets doen

Dinsdag maak ik op onderstaande foto na helemaal geen foto’s. De kinderen zijn naar school en in de middag gaat Luca bij een vriendinnetje spelen. Mark slaapt de hele dag en ik doe boodschappen, wasjes en blog wat. We eten in de avond deze ovenschotel. Hij smaakt heerlijk en iedereen vind hem lekker. Dat is best wel wonderlijk te noemen.

nieuwe recept

Vandaag komt er een blog online over voorlezen. Dit boek van Kikker is echt een aanrader. Lezen jullie ook vaak voor?

uitgelichte afbeelding kikker

Dagje met Nola

Mark slaapt nog deze ochtend door zijn nachtdienst. Samen met Nola breng ik Luca naar school. Daarna drinken we lekker een smoothie. Banaan en mango. Jammie!

smoothie

We gaan even naar de stadspoort. Naar de action voor de bullet journals, die ze niet hebben. Vitamine d druppels voor Nola halen bij de DA (die ze echt heel vies vind want ze smaken naar drop lijkt het) en we gaan even naar de bieb. Daarna besluiten we nog even naar het centrum te fietsen om te kijken of daar wel de bullet journals zijn. Ze kunnen niet bellen naar het andere filiaal. Helaas voor mij hadden zij ze ook niet. Maar we zijn wel lekker even buiten geweest.bieb

Luca gaat naar opa en Nola slaapt. Even tijd om wat voor mezelf te doen. Ik ga een fotoboek maken waar ik alle schoolfoto’s in kan plakken. Dan liggen ze ook niet zo overal te vallen. Dit is de eerste pagina. Ik ben best tevreden. Ben niet bijzonder creatief aangelegd namelijk.fotoboek

Dagje samen

Samen met Mark breng ik de kinderen naar school. Altijd leuk om dat samen te kunnen doen.

naar school

Ik ga weer naar de action voor de bullet journal, die hier ineens toch gister kwam en uitverkocht is (hoe dan want toen ik er was kende ze het niet en was het er die dag niet?) en besluit ik in het centrum te kijken. Yes, daar liggen ze! Welke zal ik kiezen, best nog moeilijk.bullet journal action

In de avond ga ik met Mark uit eten. Maandag waren we al weer 8 jaar samen. Hoe hij het toch vol houdt met mij. Ach, er is maar 1 exemplaar van zegt hij altijd. Precies haha. We eten echt heerlijk. Jammie!uit eten

Rustig aan doen

Alsof ik de rest van de week druk was. Maar ik heb echt geen zin om iets te doen. Mark is hardlopen en ik vermaak me met Nola. We gaan eerst een boekje lezen. Direct ook even puzzelen met alle losse stukjes.
boekje lezen

Ook komt de blog over de bullet journal van de action online. Hou mijn blog vooral ook in de gaten want binnenkort komt er een winactie met deze bullet journal online!

voorkant bullet journal action

Lekker een rommel dagje

Geen plannen vandaag, gewoon rustig aan doen en wat klusjes rond het huis. Ik start de dag met het bakken van dit brood. Ik vind hem erg lekker. De rest van ons gezin niet. Ach, dan is er meer voor mij.

brood bakken

Nola speelt graag met de poppen. Vooral ook als ze zelf in de poppenwagen kan zitten. Veel te klein en hard zou je zeggen, maar ach. Zij vind het leuk. poppenwagen

Ik ruim de was even op en merk dan ineens dat ik een hele natte pantoffel heb. Bizar want ik ben niet aan het douchen en ook niet aan het dweilen. Blijkt de vloer waar mijn pantoffel staat helemaal naar. Na wat onderzoek komt het boven vandaan. Dat is niet goed! Gelukkig bleek het maar een dopje van de leiding te zijn die eraf is gegaan. Het geeft een beetje rommel en heel veel nattigheid, maar is wel de minst erge optie van alles. Op dit moment is bijna alles weer droog gelukkig.lekkage

En dan komt er een pakketje binnen. Die bezorgtijden die je door krijgt zeggen ook niets. Gister kwam hij al te vroeg en zag ik hem voor de tijd dat hij er zou zijn weg rijden. Vandaag kwam hij zelfs 20 minuten eerder. Gelukkig was ik wel thuis. Nu hebben we 4 brandweerpoppetjes. Speelt toch leuker als met 1. playmobile

Zondag heb ik een pyjamadag gehouden met de kinderen. Heerlijk alleen maar doen waar we zin in hadden. En dat was vrij weinig. Heerlijk. Hoe was jullie week?

liefs Minke

2 thoughts on “Dagboek #4: rustig aan doen en vaak naar de action

  1. Ja een verlies van een dierbare hakt er in. Dus neem gewoon de tijd die je moet nemen. Wat een leuke bulletjournals. Ik doe zelf niet mee met de hype.. Ben niet zo geduldig om alles in te kleuren etc..haha. Gefeliciteerd met het 8 jaar samen zijn!. Hopelijk op nog heel veel jaren meer. Geluk, liefde en gezondheid samen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: