Een tijdje terug was er weer een nieuwe lading bullet journals bij de action te koop. Uiteraard heb ik er weer een aantal aangeschaft. Eigenlijk gewoon alle verschillende omslagen. Ik laat je het verschil met de vorige editie zien en ik geef er ook 1 weg aan jou. Maar eerst wat informatie en mijn mening over deze bullet journal.

Min punten aan de bullet journal

Niet om nou direct negatief te zijn, maar we starten even met wat nadelen. Het grootste nadeel vind ik dat hij beperkt verkrijgbaar is. Niet alle winkels hebben deze bullet journals, zijn ze er wel dan zijn ze snel weg. Er is geen limiet op het kopen dus je kunt er zo 8 meenemen als je wilt. En het is onbekend wanneer ze weer komen. Ik lees steeds vaker dat de kaft los laat. Zelf nog niet gehad, maar wel iets om rekening mee te houden. En ik vind het zelf jammer dat ze steeds meer op de mus gaan lijken. Een beetje na-apen en kopiëren waar ik niet zo van hou.

Review bullet journal van de action en tips voor versieren.

Pluspunten aan de bulet journal van de action

Natuurlijk is het fijn dat deze bullet journal maar 2 euro kost. Het is zo een leuk cadeautje, met wat spullen erbij om te starten voor je vriendin of jezelf. Je kunt het uittesten zonder dat het je veel geld kost. En mocht het nou niets zijn dan geef je je bullet journal zo weg of je gebruikt het als notitieboek voor andere dingen. Ik vind de voorbeelden die er in staan deze keer wel mooier als die van de vorige keer.

Lees hier mijn review over de eerste bullet journal van de action

Na een tijdje gebruik maken van bullet journals, mijn voorkeur

Ik gebruik nu al een tijdje verschillende bullet journals. Mijn echte favoriet is toch de bijbel journal, omdat daar helemaal geen voorgedrukte pagina’s in zitten. Welke ik toch liever niet meer aanschaf is die van inspirerend leven. Fijn dat ik hem mocht testen, maar ook na langdurig gebruik blijft hij niet open liggen, wat bij de mus wel het geval is. Die van de action zijn fijn om te oefenen. Wil je hem echt meenemen en intensief gebruiken raad ik toch echt de mus bullet journal aan (of een nunaa  of leichtrum maar die ken ik zelf niet).

Review bullet journal van de action en tips voor versieren. Binnenkant en vergelijking blad oude en nieuwe bullet journal

extra spullen om te versieren

Bij de action hebben ze veel leuke spullen om je bujo te versieren. Ik heb veel washitape van de action. Om iets op te hangen werkt het niet bijzonder goed, maar voor in je bujo prima. Ook heb ik stempels, papierblokken en craftsetjes. Vooral deze laatste, die met regelmaat terug komen in het assortiment, zijn handig. Verschillende soorten papier, plaatjes en posters. Als je ze ziet zeker meenemen.

Review bullet journal van de action en tips voor versieren. Craftsets

Lees ook mijn blog over een craftsetje

Welke bullet journal gebruiken jullie graag en wat gebruik je om te versieren? Wil je op de hoogte blijven van alles over bullet journals en spullen om te journalen van de action? Wordt dan lid van de facebookpagina action bullet journal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: