Zij lacht timmert aardig aan de weg met nieuwe producten. Kort geleden kwam ik er achter dat er een hoes is voor hun Bijbel (in HSV vertaling). Nu hebben ze een pocketbijbel uitgebracht. De Bijbel voor onderweg. Handig toch? Of heb je misschien geen idee waar je hem voor kunt gebruiken? In dit artikel vertel ik je de verschillen met de ‘gewone’ zij lacht Bijbel & vertel ik waar je de pocketbijbel voor kunt gebruiken.

Waarom een pocketbijbel?

Op Instagram kon je het al langer zien. Er was veel vraag naar een kleiner formaat Bijbel. Een Bijbel die je makkelijk mee kon nemen. Maar wel een Bijbel die er toch mooi uit zag en ook wat handige tools erin had. Een pocketbijbel dus. Het is een beetje ‘u vraagt, wij draaien’. En daar is dan de pocketbijbel. Dat pakken ze dus heel slim aan bij Zij lacht. Wat staat er nu in de pocketbijbel? Ik vertel het je hieronder.

Wat staat er in de pocketbijbel?

In deze Bijbel vind je de complete tekst van de Herziene Statenvertaling zonder de berijmde psalmen, met daarnaast mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt lezen. De Bijbel heeft een mooie linnen omslag, denk ook aan het dagboek van Zij lacht. Een Bijbel die je makkelijk mee neemt dus. Een Bijbel in een handzaam formaat, een stuk kleiner dan de gewone Zij lacht Bijbel. Maar wel met leeslint. Wat ik persoonlijk bijzonder waardevol vindt!

Zij lacht Bijbels

Waar neem je hem mee naar toe?

Het is vrij persoonlijk waar je de pocketbijbel mee naar toe wil nemen. Je kunt hem bijvoorbeeld in je tas stoppen zodat je altijd een Bijbel bij je hebt. Je kunt hem meenemen naar de kerk wanneer we daar weer heen kunnen. Of neem hem mee wanneer je met een groepje Bijbelstudie gaat doen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Ik had vroeger altijd een boekje in mijn tas met vragen en antwoorden over het geloof (handboek voor jonge christenen). Erg fijn vond ik dat en ik kan me voorstellen dat de Bijbel mee hebben nog fijner is. Zeker als het een handzame Bijbel is.

De pocketbijbel van Zij lacht

De pocketbijbel. Een Bijbel met de HSV vertaling, zonder berijmde psalmen. Een Bijbel voor onderweg, in je tas of mee naar de kerk. Een Bijbel met ook wat extra’s zoals een leesplan. Met een linnen omslag voor een luxe uitstraling. Anders, vooral kleiner en zonder schrijfruimte, dan de zij lacht Bijbel. Maar zeer waardevol om met je mee te dragen. Zo heb je Zijn woord altijd bij je.

Pocketbijbel pinterest

Gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van Royal Jongbloed uitgeverij.

3 thoughts on “De pocketbijbel voor onderweg van Zij Lacht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: