Klinkt goed hé, je doelen behalen. Dat dacht ik ook toen ik las over de purpuzplanner. Een agenda voor jou en mij. Waarin je doelen, wensen en mogelijkheden zou kunnen vinden. Waarmeer je productiever wordt en je doelen ook nog gaat behalen. Maar waar je ook leert dat niet alle doelen behaald hoeven worden. Wat ik van deze planner vind lees je vandaag.

Uiterlijk van de purpuzplanner

Ik hou van een rustige uitstraling, maar deze planner oogt wat saai. In de agenda zitten prachtige foto’s en mooie quotes. Het gaat echter wel om functionaliteit. Deze agenda is bedacht door een man en dat kun je ook wel zien. Voor mij zou er wel iets meer tierelantijntjes in mogen zitten, maar hé ik ben dan ook een vrouw natuurlijk. Hij heeft genoeg ruimte om te schrijven, een maandoverzicht wat ik zelf erg prettig vind met content plannen. Het overzicht is wel heel fijn in deze agenda.

purpuzplanner binnenkant purpuzplanner binnenkant

Gebruik van de purpuzplanner

Ik mocht deze planner de laatste maanden van dit jaar testen voor een review. Super handig, want ik wil graag meer uit mijn blog halen voor jullie. Dus meer content en beter gestructureerd. Achter de schermen ben ik daar volop mee bezig en deze planner zou mij daarbij gaan helpen hoopte ik. Je kunt met het werkboek dat achterin de agenda zitten een stappenplan maken en je doelen visualieren. Er staan veel tips is en veel tools om te kijken wat je nou echt wilt en hoe je dat kunt bereiken (met kleine stapjes dus, niet direct 1 grote!). Ook is er veel ruimte om te schrijven, to do lijstjes mogen ook niet ontbreken. En er is ook veel creatieve ruimte om dat te doen wat jij wilt. Het doet een beetje denken aan een bullet journal, maar dat al ingevuld en zonder stipjes.

purpuzplanner binnenkant

Bracht het wat ik dacht dat de planner zou brengen

Hier kan ik niet een directe ja of nee op zeggen. Ja het heeft mij echt geholpen in te zien wat ik wil, waar ik heen wil en wat ik zou kunnen bereiken. Maar daarna. Ik vond de planner vooral groot, zwaar en saai. Wel handig hoor, zo veel ruimte om te schrijven, maar het bleek toch niet echt iets voor mij te zijn. De extra vragen per maand, om te kijken hoe ver je met je doel staat, waren het toch niet voor mij. Dat terug kijken en evalueren, vooruitkijken. Ik deed het gewoon niet graag en dat werkte niet voor mij.

purpuzplanner binnenkant purpuzplanner binnenkant

Is de purpuzplanner een aanrader?

Ben jij een planner, wil je gestructureerd het nieuwe jaar in, je doelen stellen, stapjes maken en terug kijken hoe het allemaal gaat? Dan is dit zeker een planner voor jou. Genoeg ruimte, vragen die je stil laten staan bij je doel en helpen om aan het einde van het jaar jou doel bereikt te hebben. Ben je meer zoals ik opzoek naar een fijne agenda om content te plannen dan is dit niet helemaal geschikt denk ik. We gaan dus nog even door met onze zoektocht naar een fijne planner. Je kunt de planner hier kopen voor 34,99 euro.

Wat is jou lievelingsplanner?

liefs Minke

Deze tekst bevat een affiliate link

Deze blog bevat een product dat is toegestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

Pinterest afbeelding

pinterest purpuzplanner

1 thought on “De purpuzplanner: gestructureerd het nieuwe jaar in en je doelen behalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: