In de wereld van Rainbow High draait alles om creativiteit, fashion, ontwerpen en creëren! Je maakt er kennis met kleurrijke persoonlijkheden met een eigen unieke, modieuze stijl en gedurfde vibes. Rainbow High is een reeks moderne modepoppen die fantasie en creativiteit stimuleren. Met Grit (kracht), Love (liefde), Action (actie) en Moxie (lef) (G.L.A.M) combineren de personages van Rainbow High hun unieke creatieve skills en werken samen om hun grenzeloze dromen vandaag nog waar te maken. Deze winter wordt het kleurenpalet verder uitgebreid! 

Rainbow High krijgt een winterse make-over

De zes oorspronkelijke modepoppen krijgen een winterse make-over, zodat ze mega-modieus de pistes kunnen afglijden met hun vrienden. Elke modepop is gekleed in haar lievelingskleur en heeft haar eigen unieke stijl die je terugziet in haar outfits en wintersportuitrusting. Deze wintersportvakantie-speelset is inclusief modepop, 2 complete poppenoutfits, 2 paar poppenschoenen, onmisbare poppenaccessoires zoals snowboots, beanie en snowboard met echt werkende bindingen en kam. Je kunt het snowboard ook gebruiken als poppenstandaard met winterthema. Verzamel de regenboog! 6 Wintersportvakantie-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow.

Rainbow-High-Fashion-Doll-Peach-1

Maak kennis met een compleet nieuwe serie Rainbow High modepoppen

En dat is nog niet alles! Er is namelijk ook een hele nieuwe serie van 6 modepoppen. Klaar om kennis met ze te maken? Gabrielle Icely is van top tot teen gekleed in het lichtblauw (ijs). Gabrielle heeft oog voor mode en is dol op het ontwerpen van stoffen. Sheryl Meyer is te herkennen aan haar prachtige, gele kleur (goudsbloem). Sheryls passie voor textielontwerp komt tot leven in haar stijlvolle mode en haar flair. Daphne Minton haar hoofdvak is accessoire-ontwerp. Voor haar frisse looks kiest ze haar accessoires zorgvuldig. Emi Vanda richt zich op de visuele kunsten en is volledig gekleed in het paars. Ze laat graag zien we ze is via haar kunst en mode en bepaalt trends met haar mysterieuze, gedurfde looks. Georgia Bloom is geen doorsnee debutante. Het hoofdvak van deze ‘Southern Belle’ is podiumkunsten en ze is niet alleen zoet, maar ook best pittig met een talent voor drama. Daria Roselyn is van top tot teen gekleed in het rozerood (roos). Daria is betoverend als een bloem met prikkelende, schattige mode.

Rainbow-High-serie-3

Wanneer je Rainbow High niet kent

Ken je Rainbow High nog niet? No problem, want dan heb je of geen kinderen of jouw zoon/dochter is nog niet in deze leeftijdscategorie (of niet meer). Wel nieuwsgierig? Ga dan even kijken op netflix. Daar staat een hele leuke serie over Rainbow High. Zo kun je er toch een beetje kennis mee maken. Daar hebben ze dus ook gewoon poppen van zodat de kinderen daar mee kunnen spelen. Of zoek even op youtube, staan ze ook op.

Rainbow-High-Color-Change-Car

Op stap met de sportieve tweezitscabrio

Neem je favoriete Rainbow High-poppen mee voor een ritje in de Rainbow High™ oplichtende cabrio met 8-in-1 kleurverandering. Waarom zou je tevreden zijn met één autokleur als je een regenboog aan kleuren kunt hebben? Rainbow High™ Auto is een sportieve tweezitscabrio met plek voor 2 Rainbow High-modepoppen met echt werkende stoelriemen om je poppen te beschermen. De auto is aanvankelijk wit, waarna je elke kleur van de regenboog kunt kiezen (wit, rood, oranje, geel, groen, blauw of paars) of blader door alle kleuren! Je kunt de led-lampjes van kleur laten veranderen door op de gouden knop op de motorkap van de auto te drukken om je autokleur te kiezen. Elke kleur wordt automatisch na 30 seconden uitgeschakeld om batterijvermogen te besparen.

Rainbow-High-Fashion-Doll-Rose

Samen stijlvol onderweg

Rij de hoek om naar je favoriete chillplek met behulp van het echt werkende stuur en de bewegende wielen. Rainbow High-logodetails, zilveren randaccenten en grille. Een gepersonaliseerd nummerbord zorgt voor een kenmerkende stijl. Om je poppen op een supermakkelijke manier in de auto te zetten en er weer uit te halen, kun je het stuur omhoog en weer omlaag zetten, de stoelriem vanuit de taille opentrekken en zelfs de voorruit verwijderen als je dat wilt. 

Verkoopadviesprijzen:
Rainbow High winter dolls: €46,99
Rainbow High dolls serie 3: €32,99
Rainbow High auto: €62,99

Rainbow High - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: