2020 loopt op zijn einde. En gelukkig maar. Want zo’n heel bijzonder jaar was het voor de meeste niet. Voor ons wel, als ik terug kijk. Met vakanties, onze trouwdag en feestjes. Maar dat moet allemaal gepland worden. Ik vond de ideale gezinsplanner via purpuz. In dit artikel laat ik hem graag zien.

Minimalistisch in de chaos

Bij ons is het vaak wel chaos in huis. Bergen knutselwerkjes en hopen speelgoed slingeren rond. Niet erg, hoort er hier bij. Maar een rustige gezinsplanner voor alle afspraken is dan wel heel fijn. Dat vind je bij de familieplanner van purpuz. Strak uiterlijk zonder schreeuwerige kleuren. Staat direct een stuk rustiger dan allemaal kleuren.

Gezinsplanner overzicht

Een complete gezinsplanner

Je kunt op deze kalender alles kwijt. O.a. al je afspraken (voor 5 personen en een half vakje extra), to do’s voor de week en een weekmenu. Handig om alles bij elkaar te hebben. Ik heb nu overal lijstjes rond slingeren. Daarbij kun je de gezinsplanner neer zetten door de harde kaft, maar ook ophangen aan het oogje dat er in zit of neerleggen.

Gezinsplanner week

Waar staat de familieplanner voor?

Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je echt niet mag vergeten. De gezinsplanner is de plek voor handige lijstjes, to-do’s, het eten, verjaardagen en andere belangrijke data zoals de doopdag (die ik zo vaak vergeet!) en afspraken. Deze gezinsplanner is nieuw bij Purpuz, maar ze hadden altijd al een agenda om je dromen waar te maken. Dat kan naast deze gezinsplanner ook heel fijn zijn om te gebruiken voor je onderneming.

Gezinsplanner einde

Ik heb geen gezin, maar hij is zo mooi

Mocht je nog geen gezin hebben, of niet aan de 6 personen komen dan is hij toch ideaal. Deze familieplanner. Want hoe handig om hem te gebruiken voor je eigen onderneming. Alles kun je er op kwijt en in de vakjes voor de gezinsleden maak je een contentplanner. Al je social media en blog post kun je zo plannen bijvoorbeeld.

Ben je ook overtuigd? Je kunt de familieplanner bestellen voor 32,95 euro.

Gezinsplanner purpuz 2021

Deze blog is tot stond gekomen in samenwerking met purpuz. Het echte testen in het gebruik lukt nog niet omdat de kalender pas start eind december. Houdt social media in de gaten want daar komt hij vast nog voorbij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: