– Door gastblogger Machteld –


Twee maanden… Ja, al (of pas) twee maanden hebben wij Zoë in ons leven. Ons leven stond even op zijn kop en we moesten aan alles wennen, maar ondertussen vinden we steeds meer ritme en leer je je kindje kennen (wat werkt wel, wat werkt niet). In augustus heb ik Etos-producten mogen ontvangen in de brievenbus voor een review. Ik las de review even terug en ik zag dat het toen heel warm was. Zolang geleden dus. Maar ondertussen heb ik de producten kunnen uitproberen met Zoë. Ik had de zinkzalf, babyhuidolie en de milde wasgel & shampoo gekregen.

Huidolie voor droge huid
De huidolie hebben we veel in het begin gebruikt. Zoë had een erg droge huid, de vellen hingen er aan. Ik vond dat heel naar, maar er is ook niet zoveel dat je kan doen. Het enige wat we deden was de huidolie smeren, maar niet meer dan één keer per dag. De olie werkte voor het droge huidje en het smeerde ook lekker uit. Ik vond de dop wel onhandig. Het is een draaidop en als je je handen vol hebt met olie, dan krijg je die dop er niet op. Niet zo erg, zou je denken, maar als je onhandig bent (zoals ik af en toe) en je gooit de fles om…. Ja, daar stond ik met mijn handen vol olie, een blote baby op de commode en olie op de vloer. Heel erg fijn. De tweede maand was er niks meer aan de hand met haar huidje, dus ik had het ook niet meteen nodig. Ik vind dat je niet een product hoeft te gebruiken als het niet nodig is. Maar over het algemeen een fijn product.

De zinkzalf
Als ik eerlijk ben, heb ik de zinkzalf nog niet gebruikt. Ik zat over dit review te denken en toen besefte ik me dat. Ik wist eigenlijk niet eens waar het voor was (hé, ik ben ook voor het eerst moeder), dus heb ik even de achterkant gelezen. Voor luieruitslag dus. Nou, dat heeft Zoë nog niet gehad, dus ik had het ook nog niet nodig. Maar wat nog niet is, kan nog komen, dus de zinkzalf blijft nog even staan waar hij staat.

De wasgel & shampoo
Het product dat ik veruit het meest gebruik ik de milde wasgel & shampoo. Die staat bij ons in het doucherekje en elke keer als we gaan douchen gebruik ik dat. Het ruikt lekker en het voelt lekker aan. Het prikt niet in Zoë’s ogen (ik heb tenminste nog nooit horen piepen) en het maakt haar haartjes heel zacht. Ik gebruik het ook om haar billetjes goed schoon te maken onder de douche en het maakt haar huid niet droog. De drukknop vind ik heel handig, want ik kan met één hand de zeep op een washand drukken. Geen gehannes met de baby in je armen. Als dit flesje op is, zal ik zeker een nieuwe kopen.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze review gehad. Wij gebruiken de producten in ieder geval erg vaak.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: