Een video van Sinterklaas. Hoe leuk is dat! Ik had hier nog niet van gehoord en was dan ook blij verrast. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zelf Sinterklaas te ontvangen thuis, want dat is nogal duur, kun je zo toch een persoonlijk boodschap van Sinterklaas zelf aan je kinderen (of neefjes/ouders/partner/vul zelf iemand in) geven. Naast mijn ervaring hiermee, mag ik ook nog een gratis bestelcode weggeven. Lees dus snel verder en kijk hoe je mee kunt doen.

Hoe maak je de video


Je gaat naar de site van video van Sint. Het video bericht kun je online zelf samenstellen. Je vult de namen van je kinderen (of andere mensen die je wilt) in. Je vermeld ook de leeftijd, 2 onderwerpen en je kunt een foto bijvoegen. Zo komt je kindje echt in het Grote Boek van Sinterklaas. Je kunt maximaal 7 personen toevoegen. Deze DVD heb je al voor 14,95 (1 persoon) in huis. Meer personen wordt dus ook duurder, 3,95 euro per persoon (aan het einde is dit 1,95 per persoon erbij). Naast de persoonlijke aandacht is er ook een avontuur. Dit jaar is dat Sinterklaas en de onbekende Piet.

Betalen en versturen

Betalen kan heel makkelijk via i-Deal (gratis), Bancontact (gratis), paypal of een eenmalige incasso (beide 0,95 euro extra). De verzendkosten zijn 2,95 euro voor Nederland en 4,95 euro voor België. Ook aan de verzending is gedacht, het wordt namelijk in een neutrale witte enveloppe verzonden. Zo heeft niemand in de gaten als de DVD binnenkomt. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen verzonden. Dus je hebt de DVD ook snel in huis als je op een werkdag besteld. De digitale versie, om te downloaden is nog sneller, binnen 1 uur na het maken van de video kun je deze online bekijken (mits de namen al in het systeem staan. Als de namen niet bekend zijn kan het iets langer duren). Je kunt kiezen om de video op DVD te ontvangen of online te bekijken of beide (dit kost tijdelijk 4,95 euro extra, normaal 9,95 euro extra).

bellen pakjeskamer

De website is heel duidelijk en wijst eigenlijk vanzelf. Zelfs als je helemaal niet handig ben met de computer en het internet zou dit moeten lukken. Video van Sint steunt ook een goed doel. Dit jaar is dat Make a Wish. Een extra reden om te bestellen vind ik, je steunt direct een goed doel. Ook is video van Sint op facebook te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt op de site een voorbeeld video bekijken, klik hier.


Mijn ervaring

Het ‘maken’ van de video is heel simpel. Je moet even kijken wat je bij welke persoon neer wilt zetten want bijvoorbeeld het onderwerp chocolade kan bij veel mensen. Je kunt deze echter maar 1 keer kiezen. Verder is het heel erg op kinderen gericht, je kunt complimenten geven voor het zelf naar de wc gaan of zeggen dat het op school zo goed gaat of juist dat het huiswerk niet vergeten moet worden. Foto’s bijvoegen gaat ook heel makkelijk, even zoeken en dan aanpassen hoe jij hem wilt. Dat houdt in, inzoomen en verschuiven of draaien. Er zijn ook een aantal onderwerpen speciaal voor volwassenen. Dus dat is ook zeker leuk om toe te voegen. De complete set (DVD en online) met 7 personen kost 38,60 euro en wordt binnen 24 uur verzonden (bij bestelling op zondagavond 19:55 uur. Nadat je klaar bent kun je nog 5 extra karaoke nummers toevoegen (3,95 euro extra) en extra DVD’s bestellen (4,95 euro per stuk). Dit heb ik zelf niet gedaan, de DVD is voor mijn zoontje en we hebben maar 1 kindje dus geen ‘geruzie’ wie de DVD mag houden. Wel handig om te doen, de extra DVD’s, als je meerdere kinderen hebt. Bij onze bestelling krijgen wij een gesigneerde kaart van Sinterklaas. Super leuk voor Luca. Dit is een op=op actie, dus misschien heb jij ook wel zo’n kaart bij je bestelling.

Video van Sint uitgelichte afbeelding

Heel fijn, bij het bestellen staat nog een stuk tekst met de 100% garantie. Klopt er iets niet of is de DVD kapot dan wordt er kosteloos een nieuw exemplaar gestuurd. Super fijn, want zo weet je dat je altijd een DVD in je bezit hebt en dit kunt laten zien aan je kind/kinderen. Het bestellen gaat heel snel. Het enige wat even tijd kost is het toevoegen van de foto’s en uitzoeken welk onderwerp je bij wie wilt hebben. Dat vond ik geen probleem, omdat ik dit juist het leukste vond. Verder kun je de DVD binnen een half uur besteld hebben. Daar moet toch wel de tijd voor te vinden zijn als je graag een DVD wilt. Per mail krijg je nog een orderbevestiging, altijd handig. Deze heb je met een paar minuten binnen (bij mij in gmail kwam hij in de map met reclame, goed in de gaten houden dus want misschien staat hij bij jou wel bij spam).

Video van Sint pinterest

Liefs,
M. 

Dit is een S. bericht. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: