De feestdagen komen eraan. Ik deel graag een aantal leuke cadeaus met je. Vaak onder de 15 euro. Mocht een set duurder zijn dan kun je ook ervoor kiezen om het te verdelen over meerdere kleine cadeautjes. Kinderen vinden dat vaak helemaal prima. Zeker als het iets is wat ze graag willen hebben. Gericht op Sinterklaas omdat wij dat vieren, maar ook leuk voor kerst.

Hoe vaak de schoen zetten?

Wanneer Sinterklaas in het land aankomt wordt er meestal ook wel iets gezegt over het zetten van de schoen. Persoonlijk vind ik dat een lastig iets, want je kunt niet in iemand portomonee kijken of schoen zetten (of pakjesavond) tot de mogelijkheden behoord. Onze kinderen mogen altijd op zaterdag hun schoen zetten thuis. Meestal komt dit op 4x een schoencadeau. Het ligt eraan op welke datum Sinterklaas komt en hoe het allemaal valt qua data. Na 5 december zetten we geen schoen meer.

moppenboek cadeautip onder de 15

Waar haal je goedkope leuke cadeaus?

Gelukkig hoeven cadeaus allang niet meer heel veel geld te kosten. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun consumeren en gaan consuminderen, bewuster inkopen. Maar ook zijn er genoeg winkels met speelgoed voor kleine prijsjes. Denk dan aan de action, zeeman, Wibra, bigbazaar, prijsmepper of kruidvat. Let op aanbiedingen! Houdt het al vanaf september in de gaten. En loop met regelmaat de kringloopwinkel binnen, struin marktplaats rond en stof je Vinted account af. Hier vind je heel vaak leuk speelgoed voor kleine prijsjes.

1-minuutverhalen voor beginnende lezers cadeautip

Leuke goedkope cadeautips

 • Beauty beads armbanden. Zo groot en kleine maken als je wilt. Bij groter kan het ook in de zak van Sinterklaas. Of verdeel een groot cadeau (set) over kleine cadeaus op verschillende momenten. Zo ‘sparen’ ze het grote cadeau bij elkaar.
 • Het giga leuke moppenboek voor kinderen. Staan leuke moppen in. Herkenbaar. Kinderen hebben iets om over te praten. Handzaam om te bewaren en weg te leggen. Ideaal voor korte momenten, net voor het slapen gaan of op de wc of net voor naar school gaan, om even te lezen.
 • 1 Minuut verhalen voor beginnende lezers. Handig omdat het bedritueel zo geen uren in beslag neemt. Maar je zoon/dochter kan wel leren lezen op deze manier. Sluit perfect aan op het leesniveau. Met de kerstvakantie hebben de kinderen alle letters gehad en is blijven oefenen noodzaak. Een tof cadeau dus deze feestdagen. Lezen op avi M3 en E3 (midden en eind groep 3).
 • Chocoladeletter
 • Ondergoed/sokken
 • Aftelkalender kerst. Dit kan er een met chocolade zijn. Of koop er een van Lego/Playmobil. Maar je kunt er ook een zelf maken. Met boeken, een kerststal of een verhalenlijn met afbeeldingen.
 • Puzzel
 • Pop-it
 • Stiften/potloden
 • Stickers
 • Verfkwasten/verf. Knutselspullen vind ik altijd fijn om cadeau te vragen. Het gaat op. Uiteindelijk gaat het, vroeg of laat, de deur weer uit. Dat is met boeken, spellen en poppen vaak niet het geval.
 • Vouwblaadjes
 • Handschoenen
 • Totum knutselsets. Veel goedkope sets waaronder de donut factory.
 • Christelijk prentenboek met een boodschap: Ik beloof het je.
donut factory cadeautip onder 15

Dit geven wij cadeau

Op ons lijstje voor de kinderen staat het volgende als schoencadeau. Dat wil niet zeggen dat ze dit ook precies zo krijgen. Soms schuif ik nog wat met pakjesavond of kom ik iets anders leuks tegen.

 • Adventskalender (chocolade, meestal zo’n 1 á 2 euro).
 • Pjyama (hoe groter ze worden hoe duurder. Maar wel nodig ook).
 • Boek (zie hierboven in de lijst) het Giga leuke moppenboek voor kinderen en het boek 1 minuut verhalen voor beginnende lezers.
 • Schoolbeker. Van de oudste zit een barst in en die van de jongste is inmiddels 5 jaar in gebruik. Tijd voor schoon, heel en fris.

Wat is jouw tip voor goedkope schoencadeaus?

15 cadeaus onder de 15 euro -uitgelichte afbeelding

Het giga leuke moppenboek voor kinderen

ISBN: 9789044763522
Prijs: 5,95 euro
Uitgeverij: Deltas
Je kunt het boek via deze link voor 5.95 euro kopen. Dit is een affiliate link, daarmee help je mij. Je merkt daar zelf niets van. Je kunt het boek ook via je plaatselijke boekhandel kopen.

1 minuutverhalen voor beginnende lezers

ISBN: 9789044763249
Prijs: 12,95 euro
Uitgeverij: Deltas
Je kunt het boek via deze link voor 12.95 euro kopen. Dit is een affiliate link, daarmee help je mij. Je merkt daar zelf niets van. Je kunt het boek ook via je plaatselijke boekhandel kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: