Verjaardagen worden hier nog best eens vergeten. Net als trouwdagen en doopdagen. Tja, wat kan ik zeggen. Dat mombrain is still active. Maar hoe zorg ik er dan voor dat ik die belangrijke data niet vergeet? Een kalender. En wel de verjaardagskalender van Purpuz. Een nieuw item dat toegevoegd is aan de collectie. En echt, er is 1 ding dat deze purpuzkalander zo ideaal maakt. Lees snel wat dat is!

Alleen mannen vergeten hun trouwdag

Je hoort het vaak toch?! De vrouw wacht op een lief gebaar van haar man op hun trouwdag. Ze maakt een feestmaal klaar en als haar man thuis komt kijkt ze hem vol verwachting aan. Wat heeft hij voor haar meegenomen? Helemaal niets, want de man in kwestie heeft geen idee wat voor speciaals er op deze ogenschijnlijk normale dag is. Nou, zo ben ik dus. Niet alleen voor mannen. Deze vrouw is net zo. En haar man ook, gelukkig.

purpuz verjaardagkalender

De purpuzkalender helpt je onthouden

De purpuzkalender helpt je deze bijzondere data te onthouden. De verjaardagen van je nichtjes en neefjes. Trouwdagen van familieleden. En vergeet ook de doopdagen van je kinderen niet. Zet er direct het jaartal bij. Dan weet je direct hoeveel jaar ze getrouwd zijn of hoe oud iemand wordt. Dan heb je nog je eigen trouwdag en de dag dat je belijdenis deed. Misschien wil je de dag dat jullie een relatie kregen ook niet vergeten. En zo staat een kalender al snel vol. Hang hem op een plek waar je vaker komt en minstens 1 keer per dag. Bij ons is dat de wc. Zo ben je op de hoogte wat er die maand aan bijzondere feestdagen is.

purpuz verjaardagskalender jarigen

De purpuzkalender helpt je verder

Maar dan, dan is het een speciale dag. Je zwager is jarig. Of je man. Dan heb je het volgende ‘probleem’ al weer. Want wat ga je die mannen geven als cadeau? Soms heb ik snel wat gevonden of geven we een gezamenlijk cadeau. Maar soms, is mijn inspiratie op. Daar helpt de purpuz verjaardagskalender je ook bij. Er staan bij elke maand heel veel cadeautips. En met heel veel bedoel ik ruim 80 tips. Voor man en vrouw. Dus. Nooit meer cadeaustress want hier staat zeker wat tussen. En heb je zelf een fantastisch idee? Deel het dan online en tag purpuz. Misschien staat jouw idee wel in de volgende editie.

Purpuz verjaardagskalender cadeau

Belangrijke data nooit meer vergeten

Ik hou van papier. Het kunnen vasthouden. De purpuzkalender is dus ideaal voor mij. De cadeautips geven het dat beetje extra ten opzichte van een andere verjaardagskalender. Daarnaast is het design hetzelfde als van de familyplanner. Rustig, neutraal. Past overal, niet enkel op de wc. Kan ook heel mooi in je keuken naast de planner. Als je hem maar minstens 1 keer per dag kunt zien.

Nu ben ik nieuwsgierig. Wat is jouw ultieme cadeau tip voor een man?

purpuz verjaardagskalender - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: