Het is al weer even geleden, maar ik ben geslaagd voor de cursus budgetcoach! Ben er echt super trots op en blij mee. Mijn diploma had ik aangevraagd en inmiddels ook al weer even in huis. Dus die kan ik mooi laten zien aan iedereen die mij in wil huren als budgetcoach. 


Er zijn verschillende dingen die je kunt gaan doen met de cursus. Bijvoorbeeld je eigen zaak opzetten, in loondienst gaan werken of freelance klussen doen voor bedrijven (eigenlijk ook voor jezelf werken dus). Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik er mee wil en ga doen. Voor nu ben ik ook nog erg druk met de kleine man en dat bevalt ook prima. Zeker wil ik over een poosje graag weer gaan werken, maar voor ons heeft dat nu geen haast. Kan ik mij ook rustig oriënteren wat er allemaal te doen is voor mij als budgetcoach en jurist. Mochten jullie advies nodig hebben of vragen hebben, let me know! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: