Er is een nieuw restaurant in Ede. Ik kwam het al tegen op sociale media en laatst hoorde ik er ook over in de sportschool. Dan doen ze iets goed toch?! Want of dit dan goede of minder goede ervaringen zijn (let op; vreetschuur gehalte) maakt niet zo veel uit. Tenminste, ik wilde het toch eens zelf proberen. Want het klonk voor ons perfect met de kinderen. Dit is onze ervaring in het restaurant 7 continenten.

Geschikt voor grote gezelschappen

Wanneer je samen met je partner op date gaat zou ik dit restaurant niet aanraden. Het is een zogenoemd ‘vreetschuur’. Al klinkt dat wat negatief. Ik vond het zelf wel zeer geschikt voor grotere gezelschappen en met kinderen. Het oogt wat massaal, maar doordat er veel verschillend soorten eten is, is er altijd wel iets wat je lekker vind. En er is top vermaak voor de kinderen. Altijd fijn. Oh en niet heel onbelangrijk, schone toiletten! Vind ik echt een plus punt.

toillet 7 continenten

Speelwalhalla voor de kinderen

Hoe het bij anderen gaat weet ik niet, maar onze kinderen vinden het fijn heen en weer te lopen tijdens het eten. Bij 7 continenten hebben ze een grote speelruimte. Je kunt er als ouder ook komen, maar er loop ook iemand van het restaurant rond die ook een oogje op de kinderen gericht houdt. Ideaal. Plus een schreeuwend kind meer of minder valt niet direct op. Zit ik toch een stuk fijner ook zelf. Ze vermaken zich goed, eten lekker en proeven zelfs nog wat nieuwe dingen zo tussendoor. Een heel fijn uitje met kinderen.

speelhal 7 continenten

Voor ieder wat te vinden qua eten

Niet iedereen houdt van hetzelfde qua eten. Bij 7 continenten kun je de standaard dingen eten zoals patat, pizza en pannenkoek. Maar ook wokken, grillen en vlees van de BBQ. Er is een groot toetjes buffet. En er zijn verschillende soorten ijs, kies uit 20 soorten! Ook qua drinken is er van alles te vinden. Bier zit bij de prijs is dus dat is voor de bierliefhebber ook fijn.

toetjes 7 continenten

Prijs/kwaliteit verhouding 7 continenten

In de maand augustus hebben ze nog een kortingsactie bij 7 continenten. Voor 2 uur all in betaalde ik voor een volwassene 30 euro pp en voor de kinderen 1.75 per kind per leeftijd. Als we bijvoorbeeld pannenkoeken eten zijn we net iets minder kwijt (zo’n 5 tot 10 euro) en hebben we minder keus. Ik vond de kwaliteit van het meeste eten ook gewoon goed. Kwaliteit/prijs verhouding is dus meer dan oké bij de 7 continenten.

aardbeien

Wat kleine puntjes in het restaurant

De 7 continenten is sinds juli 2021 open en gevestigd in het pand waar de v&d vroeger zat. Het is onherkenbaar veranderd en erg mooi geworden. Het doet wel massaal aan en afstand houden is zeker bij het gedeelte waar je eten haalt niet aan de orde. Verder waren sommige ijssmaken zo hard dat ik ze niet uit de bak kreeg. Eten dat er wat langer ligt is al koud en/of taai. Niet direct heel lekker. Maar het personeel is heel vriendelijk en enthousiast. De puntjes kunnen hier en daar nog wat op de i worden gezet, maar al met al hadden we een hele goede ervaring. We gaan zeker nog eens terug.

toetje

Een positieve totaal beleving bij 7 continenten

Voor ons was het een totaalbeleving met kinderen. Heel fijn om zo met ze uit eten te gaan. De kinderen hadden het ook enorm naar hun zin en willen graag nog eens terug. Wat we kregen voor het geld vonden we ook goed. Over het algemeen erg lekker eten. Alles goed op voorraad. Personeel vriendelijk en behulpzaam (ik at iets wat ik niet kende en dat werd allemaal netjes uitgelegd). Een geweldige speelruimte voor de kinderen. Zo was het voor iedereen een fijn uitje. Er zijn nog wat kleine puntjes die op de i gezet kunnen worden, maar voor ons geen reden om het niet aan te raden.

Wat ons betreft dus een echte aanrader. Wij gaan zeker nog eens terug (als in, binnenkort al weer). Ken jij dit restaurant al en zou je er graag eens gaan eten? Via deze link kun je makkelijk reserveren bij de 7 continenten.

7 continenten pinterest

1 thought on “Het nieuwste restaurant in Ede: 7 Continenten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: