Als de kinderen gelukkig zijn, ben ik dat ook. Zeg jij dat ook wel eens? Een echte dooddoener eigenlijk, want ik ben niet altijd gelukkig als de kinderen gelukkig zijn. Dat kan ook niet, want ik ben gewoon niet altijd gelukkig. Het maakt het ongeluk wel iets minder ongelukkig, toch een beetje geluk. Dat is wel een voordeel, ze brengen wat luchtigheid in donkere dagen. Maar waar wordt ik nou echt gelukkig van?

Waar word ik gelukkig van?

  • Mijn gezin en samen leuke dingen doen. Dat kan mij echt een geluksgevoel geven. Samen op stap.
  • Bijbel journaling. Heerlijk om met ons geloof bezig te zijn en er iets moois mee te maken.
  • zingen en dansen met de kinderen. Vooral ons spelletje ‘Raad het lied’ is echt geweldig. Lekker gek doen samen.
  • Creatief bezig zijn. Ook bijbel journaling valt hier onder, maar gewoon kleuren en iets proberen in mijn bullet journal vind ik leuk.

tekenen ik geluk jouIk geluk jou van Wilma Veen

Het nieuwe boek van Wilma Veen combineert, tekst met creatief bezig zijn. Er zit zelfs een pakje doodle clay bij zodat je direct aan de slag kunt. In het boek vind je een trainingsprogramma voor je ziel, lijf en je hoofd. Voel je je een beetje down dan zijn er altijd wel dingen die je kunt gaan doen. In het boek wordt dit mooi weergegeven. Maak de tekening af die je vind in het boek. Ga gewoon doelloos kleuren zoals ik dat noem. Ga oefenen met handlettering uit het boek (of haal bij de action een handletterboek, kost nog geen 3 euro). Achterin het boek staan nog een aantal gelukstips.

handlettering ik geluk jou

Mijn 5 favoriete gelukstips uit het boek

  1. Gebruik positieve woorden
  2. Vergeef 70x7x
  3. Leer nieuwe dingen
  4. Speel meer spelletjes
  5. Knuffel meer

klei ik geluk jouGeluk komt niet aanwaaien. Geluk heb je niet zomaar. Ook jij kan gelukkig zijn, ga er naar opzoek. Wat maakt jou gelukkig?

liefs Minke

Deze blog bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet. Het boek ik geluk jou kun je hier voor 11.99 euro kopen. Dit is een affiliate link.

Pinterestafbeeldingpinterest ik geluk jou

2 thoughts on “Ik geluk jou, hoe word ik iets gelukkiger en wat maakt mij gelukkig

  1. Ik word gelukkig van de kleine dingen. Samen knutselen of wanneer ik de kinderen van school haal en ze rennend op me af komen. Als mijn man een bosje bloemen meeneemt en heerlijk een boek lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: