Van VTech mochten we een cadeautje uitzoeken om samen te testen. Nu zijn wij al jaren fan van VTech dus dat leek ons wel wat. Zo leuk om te zien hoe de kinderen opgroeien met een merk. Inmiddels zijn we dus bij de KidiZoom Snap Touch beland. Elke dag wordt hij er wel even bij gepakt om mee te spelen. Het is net echt en de jongste is precies haar moeder. Lekker rond lopen met haar KidiZoom Snap Touch, spelletjes spelen, foto’s maken en video’s opnemen. De KidiZoom Snap Touch is super voor een kind.

De KidiZoom Snap Touch is super voor een kind

‘Mama heb ik nu een telefoon gekregen?’ werd er groepen na het zien van dit leuke cadeau. Het is ook net echt, maar dan zonder het online zijn. Je kunt met de KidiZoom Snap Touch te gekke foto’s, filmpjes én selfies maken. Hij zit boordevol apps zoals, geanimeerde video’s, wekker, spelletjes, rekenmachine, een fotodagboek en mp3-speler. Maak via Bluetooth verbinding met een andere KidiZoom Snap Touch en stuur elkaar foto’s, berichtjes, animaties of speel spelletjes met elkaar. Ook kun je het geheugen uitbreiden en er zit een oplaadbare accu in met een bijgeleverde micro USB-kabel. Extra plus punt voor deze mama, want nu kan ik mijn ereader weer opladen. Deze USB-kabel past wel in tegen stelling tot de kabels die tegenwoordig bij onze telefoons zitten. En de oplader van de ereader is tijdens de verbouwen ergens blijven liggen, maar ik weet niet waar.

kindertelefoon

Direct verkocht aan de KidiZoom Snap Touch

Ze lijkt op haar moeder, onze dochter. Een vrij momentje? Mooi moment om even een video te maken, een foto te bewerken of een spelletje te doen. Je kunt de spelletjes samen spelen (Via bluethoot), maar ook tegen een robot. Het lijkt me dan ook ideaal voor bijvoorbeeld onderweg. Kunnen ze toch spelen, maar heb je niet direct de tablet nodig. Daarnaast kunnen ze dan op de plaats van bestemming zelf foto’s maken. Iets dat onze kinderen graag doen. Voor later ook super leuk om te zien hoe zij de dingen hebben ervaren.

Veilig in gebruik voor kinderen

Het grote voordeel van de KidiZoom Snap Touch is dat je je zoon of dochter met een gerust hart zelf alles kunt laten ontdekken. Geen mogelijkheid online gekke dingen tegen te komen. Spelletjes, foto’s maken en video’s opnemen. Alles is hier al langs komen. Het meeste wordt met veel plezier gedaan. Het enige waar tegenaan gelopen werd is dat de gadget soms wat traag reageert. In de wereld van nu zijn kinderen gewend dat met 1 druk op een scherm iets reageert en dat is soms niet zo. Ook is het soms wat zoeken voor onze dochter hoe je filmpjes kan terug kijken en wat je met een spelletje moet doen. Maar verder hoor ik alleen maar positieve ervaringen van haar.

menu

Schaf een geheugenkaartje aan

Net als bij de camera van VTech is het aan te raden hier een extra geheugenkaartje in te doen. Anders is de gadget vrij snel vol. Zeker met een dagje uit waarbij er veel foto’s en/of filmpjes worden gemaakt is het geheugen zo in beslag genomen. Waar je bij je eigen telefoon nog wel snel wat printscreens, apps of ongebruikte bestanden kunt verwijderen is dat hier lastig. Dan zul je direct je eigen foto’s en video’s moeten verwijderen. Als je die niet opgeslagen hebt op je computer is dat toch jammer.

Ga je op reis of een dagje uit? Neem dan ook de oplaadkabel mee. De accu houdt het best lang vol, maar het zou jammer zijn als hij halverwege de dag leeg is en niet opgeladen kan worden. Tegenwoordig hebben de meeste wel een oplader voor in de auto of een powerbank. Dan is hij ook zo weer vol. De oplaadkabel is niet heel lang dus goed om daar even rekening mee te houden. Het is ook een ‘oude’ generatie kabel, met van die soort weerhaakjes nog. Berg hem dus zelf even op, want wij hebben deze kabels zelf niet meer voor onze telefoons of tablets.

spelletje

Specificaties KidiZoom Snap Touch

Toch ook even de technische kant. Eerlijk, ik heb hier geen verstand van. Maar vaak vinden, toch vooral, vaders dit wel interessant om te weten. Naast dat je te gekke foto’s, filmpjes én selfies kunt maken met deze compacte, super trendy camera in smartphone design! Het lijkt allemaal net echt en precies dat is wat de kinderen zo aantrekt. Gelukkig is de KidiZoom Snap Touch ook gewoon zoals we van VTech gewend zijn, stevig design die tegen een stootje kan. Kunnen we hem met een gerust hart meegeven aan onze kinderen.

 • 2.4 inch kleuren touchescreen
 • 4x digitale zoom voor foto’s
 • touch-toetsen
 • camera aan de voor- én achterkant
 • unlocken via gezichtsherkenning of een eigen swipe wachtwoord
 • 5 megapixel kamera
 • zelfontspanner
 • timer
 • verschillende apps zoals geanimeerde video’s, wkker, spelletjes, rekenmachine, een fotodagboek en mp3-speler
 • fotobewerking met coole effecten, kaders en stempels
 • Leuke spellen zoals Slimme Kok, Wonderland, Bijen-avontuur, Grappengrijper, De Spin Beslist, Keuzerad en meer
 • spraakberichten opnemen (per bericht maximaal 5 minuten), super leuk ook om een berichtje voor je zoon of dochter achter te laten
 • verkrijgbaar in roze en blauw
 • intern geheugen van 256 MB
 • microSD-kaart is mogelijk tot 32 GB en is niet inbegrepen
 • Bluetooth verbinding
 • ingebouwde, oplaadbare accu met micro USB-kabel

Ben je er net als ik van overtuigd dat dit een super leuk cadeau is? In de winkel is hij natuurlijk te koop, maar je kunt hem ook via deze link bestellen.

KidiZoom Snap Touch is super voor een kind - pinterest
footer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: