Al eerder konden jullie lezen dat wij een nieuwe kalender hebben gehad. Deze wilde ik graag in de wc ophangen (hoe burgerlijk wil je het hebben?). Toen besloot ik om maar direct wat kleine aanpassingen te doen, als ik toch bezig was in de wc. Er zijn nog veel meer dingen die ik zou willen doen, het liefst gewoon helemaal vernieuwen met mooie tegels, maar dat gaat niet lukken. Dus heb ik het anders aan gepakt. De eerste foto met titel is hoe het was.

Ja de gaatjes moet ik nog dichtmaken.
Een 10 jaren project denk ik.

Luca gaat inmiddels zelf naar de wc en was dan ook zijn handen. Alleen kon hij niet goed bij het handdoekje om zijn handen af te drogen. Niet handig en zeer onpraktisch. Ook stond er een mandje (waar haakjes aan zaten) met een aantal boekjes op de grond. Ook helemaal niet praktisch en hij stond best wel in de weg. Dus besloot ik deze op te hangen aan de muur. En daar hangt nu het handdoekje aan zodat Luca er wel bij kan.

Als vrouw zijnde is het zeer onprettig als je naar de wc gaat en de wcbril is vies. Meestal omdat een man dan staand wilde plassen en gewoon niet goed heeft uitgekeken. Nu doen mijn mannen gewoon zittend plassen (hoop ik althans), maar was bezoek doet weet je nooit. We hadden nog een bordje staan met de tekst dat de wcbril omhoog moet, dus deze heb ik achter de wc opgehangen. Zo kunnen de mannen die staan deze mooi zien hangen. 

Er hingen nog 2 (ja, stel je voor dat je iets vergeet) kalenders in de wc en deze heb ik weggehaald. 1 kalender leek me meer dan voldoende. Ook heb ik de medailles die er hangen op gelijke hoogte gehangen zodat het aan de onderkant niet heel rommelig meer is. Het irriteerde me al een tijdje dus ik ben blij dat dat nu verholpen is. 

Kleine veranderingen zoals jullie kunnen lezen, maar ik vind het erg fijn. Zo wordt ook het kleinste plekje in huis een fijne plek. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: