Woorden maken meer kapot dan je lief is. Dat zinnetje ken je vast wel. Zo is het ook wel natuurlijk, negatieve woorden blijven heel lang nagalmen in je hoofd. Heb je dat ook in de gaten als je tegen je kinderen praat? Het ene kind is er gevoeliger voor dan het andere kind natuurlijk. Maar ook bij kinderen, vooral bij kinderen. Hoe gaaf is het dan om met woorden kinderen omhoog te halen in de adventsperiode met de adventskalender van Hope & Joy?!

Woorden kunnen je kind omhoog halen

Zoals woorden je kind (en jou als ouder) naar beneden kunnen halen kan dat ook andersom. Want woorden, als je het maar vaak genoeg herhaald, worden waarheid. Positieve woorden hebben wat langer nodig om te blijven hangen dan negatieve woorden, maar deze adventskalender van Hope & Joy kun je gewoon ieder jaar herhalen. Of laat hem gewoon het hele jaar door staan en verwissel soms eens bewust een kaartje. Kijk dan goed naar wat je kind of kinderen nodig hebben en sluit daar bij aan.

Overzicht adventskalender

Wat ontvang je bij de adventskalender van Hope & Joy?

Je ontvang een prachtig ingepakt pakketje. Echt een feestje om uit te pakken. Daarin zit een kaartenhouden, 4 kaarsjes (voor de 4 adventsweken) en de kaartjes (24 stuks). In de foto’s van dit product die ze gemaakt had zat ook een takje die ze bij het kaartje had gezet. Dit was een ‘prop’ om het zo te noemen. Om de foto op te leuken. Er was extra zo veel vraag naar dat je deze er nu bij krijgt. Hij zit in bij de verpakking. Gooi deze dus niet weg onder het mom van ‘leuk ingepakt en we pakken het uit en ruimen het op’ want je kunt het dus heel goed gebruiken.

Adventskalender Hope & Joy kaartjes

Waarom wil ik deze adventskalender van Hope & Joy gebruiken?

Hope & Joy heeft deze prachtige adventskalender gemaakt. In de maand van overdaad zou ik graag wat meer terug gaan naar minimalisme. Daarvoor is deze heel goed geschikt. Daarbij hebben wij een dochter die jarig is in november en krijgen ze cadeautjes van sinterklaas. Naast al het snoepgoed van dit feest plus al het lekkers met kerst. Het is eigenlijk gewoon genoeg. Dus een adventskalender met prachtige woorden om mijn kinderen op te bouwen is precies wat we nodig hebben.

Adventskalender Hope & Joy

Is deze adventskalender ook geschikt voor christenen?

Juist voor christenen is dit een prachtige adventskalender. Het gaat bij het geloof om de eenvoud. Jezus werd geboren in een stal, gelegd in een kribbe. Hoe veel eenvoudiger wil je het hebben? Het gaat niet om de pracht en praal van een adventskalender. Plus deze mooie woorden zijn ook voor ons als christen gewoon heel fijn om te horen. Om een voorbeeld te noemen: ‘Je ben precies goed’ of ‘Je bent welkom’ of ‘Je bent een wonder’ of ‘Je bent een geschenk’. Dat zijn precies de waarden en woorden die ik als christen haal uit mijn geloof en door wil geven aan mijn kinderen. Juist in een wereld als waar we nu in leven zijn deze woorden nodig.

Adventskalender Hope & Joy pinterest

Wanneer we toch iets mogen noemen…..

Ik wordt gewoon zelf al blij wanneer ik de kaartjes bekijk. Als ik dan toch 1 ding mag noemen die ik als christen iets minder vind. Er staat bij 1 kaartje dat je elke dag meer op jezelf mag vertrouwen. Natuurlijk mag je dat. Alleen ik vertrouw er meer op dat God het juiste pad voor mij heeft gekozen. Let God be bigger and me be smaller. Maar echt, kinderen en volwassenen hebben deze woorden nodig. Dus hup naar de webshop en deze adventskalender in je virtuele mandje gooien (we mogen de deur toch amper nog uit én hij kost maar 17,95 euro!) en dan heerlijk genieten van deze minimalistische adventskalender vanaf 29 november.

3 thoughts on “Minimalistische advenstkalender van Hope & Joy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: