Het einde van het jaar is weer in zicht. Ik ben me aan het voorbereiden op 2020 en ik heb een aantal planners getest. Van bijvoorbeeld mus, de plantastic planner. Wat ook een fijne planner is, maar ik mis daar iets van vooruitblikken en terug kijken. Zeker nu ik veel plannen heb voor 2020 is het fijn om overzicht te hebben en te kunnen reflecteren op 1 plek. Dus besloot ik de purpuz planner een nieuwe kans te geven. Sinds 2017 is de planner nog beter geworden én hij is inmiddels ook in het roze te koop. Zo tof! Zou ik dit jaar dan ook een echte momboss worden?

Waarom nogmaals testen van de purpuz planner?

Eind 2017 mocht ik ook al eens de purpuz planner testen. Toen was ik niet direct heel tevreden. Dat kwam eigenlijk doordat ik niet direct de goede doelen had om aan te werken. De reden waarom ik hem nogmaals test is dat ik toch overtuigd ben van het concept. Ik denk alleen dat ik er de eerste keer niet helemaal klaar voor was. Niet klaar om met mijn dromen aan de slag te gaan. En dat ben ik nu wel. Ik heb fantastische ideeën voor 2020 en een bruiloft die er aan komt. Daarbij is het goed plannen van alles wel een must.

Momboss purpuz planner pinterest

De extra’s bij de purpuz planner voor jou als momboss

Ik hoor je bijna denken wat de purpuz planner dan zo bijzonder maakt. Ik heb inmiddels verschillende planners mogen testen. Wat ik hier als voordeel zie zijn een aantal punten.

  • overzichtelijke weekindeling
  • ruimte voor to do, zowel werk als prive
  • ruimte voor doodle’s.
  • niet onbelangrijk, hij is er nu in prachtige roze!

Je kunt voor in schrijven waar je energie van krijgt, en waar je juist geen energie van krijgt. Je kunt doelen stellen, mindmaps maken. Vooruit blik, stappen maken om te zetten (want vele kleine stappen maakt iets concreet en duidelijk. Dus erg haalbaar) en je kunt na elke maand een evaluatie invullen. Plus een fijn maandoverzicht om alles te plannen en te verwerken voor jezelf. Veel om een echte momboss te worden dus. De tools zijn er in ieder geval. Nu de uitwerking nog.

Wanneer zou ik hem aanraden?

Zoals ik al aangaf was ik in 2017 gewoon nog niet aan toe om voor mezelf aan de slag te gaan. Nola was net 2 toen en dus nog thuis bij mij. Ondanks de 3 dagdelen peuterspeelzaal, gaf dat nog niet helemaal de ruimte die ik zocht. Geen goede basis voor om een momboss te worden. Nu gaan beide kinderen naar school, ik heb een vrijwilligersbaantje én veel plannen voor mijn blog en social media. Ik ben me aan het ontwikkelen en heb wensen wat ik nog meer zou willen doen. Ik mag dan misschien bijna 30 worden, maar ik ben echt nog niet oud (ook al vinden de kinderen van wel). Dus wanneer je toe bent om stappen te maken, doelen te verwezenlijken en te gaan groeien is dit echt een planner die je wilt hebben.

momboss reflecteren purpuz planner

Gaat het mij helpen?

Eerlijk, ik ben nu een halve week bezig en ik vind het duidelijk en fijn werken. Maar of het mij echt gaat helpen kan ik nu nog niet direct zeggen natuurlijk. Maar wat ik wel weet is dat het nu overzichtelijk is. Dat de plannen er zijn en er stappen gemaakt kunnen worden. Ik heb doelen en ik weet waar mijn focus gaat liggen voor 2020 (wedding here we come!). Maar naast die bruiloft heb ik nog zo veel leuke plannen voor mijn blog en social media. Ik hoop heel erg dat deze planner mijn inzicht geef en ruimte. Ruimte om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. Zodat we vooruit komen en jullie zo veel meer te zien krijgen. De plannen, de stappen en de doelen zijn er. Nu gaan we er voor en wie weet ben ik dan eind 2020 wel een echte momboss!

Ben je nog niet helemaal overtuigd dat dit een fijne planner voor jou is? Je kunt de planner gratis downloaden én er zijn verschillende groepen waar je inspiratie vind. Bijvoorbeeld op facebook of via # op instagram. Mocht je dat nog niet helemaal overtuigen is er ook een masterclass die je kunt volgen. Dan kan het niet meer mis gaan! Ben je wel overtuigd? Dan kun je hier de planner bestellen, hij is er in een roze uitvoering, maar ook grijs.

1 thought on “Momboss worden? Gebruik de purpuz planner!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: