Al 1,5 week keken ze uit naar deze dag, zaterdag 20 april. We gaan vandaag namelijk naar de Julianatoren om bij de opening van de nieuwe attractie te zijn. Eindelijk, na al die jaren, heeft meneer Kaasschaaf zijn eigen attractie. Hoe tof is dat! Ik begreep dat hij vooral voor de wat grotere kinderen zou zijn, voor als ze met jongere broertjes en zusjes mee komen naar het leuke pretpark. We bekeken de opening, hadden een toffe dag op het park en hebben de attractie uiteraard zelf ook even getest.

Nieuwe attractie Julianatoren, op de foto met meneer Kaasschaaf en mevrouw SuikerspinLeukste pretpark voor kinderen

Als je de kinderen vraagt wat ze willen doen in de vakantie dan is de Julianatoren eigenlijk iets wat ze altijd roepen. Ook in de winter of als het regent. De Julianatoren is gewoon altijd goed. Ze hebben er van alles te doen. De shows maken een dagje uit compleet, zeker als ze met de muizen op de foto mogen. Dat vinden ze helemaal top. En de mensen doen het ook echt leuk, geen foto is te veel en blijven echt vriendelijk. Top hoor, want het zal toch niet altijd even leuk zijn. Het zijn nu ook de lente weken bij de Julianatoren, van 19 april t/m 5 mei 2019. Er is een nieuwe show van Cas de Ranger en ook Dino en Dina hebben een leuke nieuwe show.

Nieuwe attractie Julianatoren, we bekijken ook de show

De Hoge Hoed, nieuwste attractie

Waar is een klimtoren met glijbaan en ballenbak stond staat nu een prachtige nieuwe attractie. De Hoge Hoed, als attractie van Meneer Kaasschaaf. Het is een vrije val attractie waarbij de stoeltjes ook nog rond draaien. Wat ik begreep hoopten ze de wat oudere broertjes en zusjes aan te spreken met deze attractie. Toch mogen kinderen vanaf 90 cm al in deze attractie (onder begeleiding). Wij hebben hem natuurlijk even getest. Luca mocht alleen en Nola mocht samen met mij. Je zit naast elkaar in een rondje dus beide konden naast me zitten. Dat vonden ze natuurlijk al top. Ik hield Nola nog enigzins in de gaten met een hand op haar arm, maar daar was zij het niet mee eens. ‘Mama, niet doen. Ik zelf!’. De attractie is door beide kinderen helemaal goed gekeurd!

Nieuwe attractie Julianatoren, wij testen hem uit

Wat hebben we nog meer gedaan?

Toen de nieuwe attractie geopend was zijn we verder het park op gegaan. We splitsen ons meestal, want de kinderen willen niet hetzelfde doen. Nola ging de dinotour doen als eerste en Luca de achtbaan. De dinotour had een enorme wachtrij, de achtbaan niet gelukkig. Daardoor kon ik samen met Luca ook nog in het spookslot. Rond 12 uur besluiten we te gaan eten, lekker voor de drukte uit en zo kunnen we de nieuw show van Jul en Julia om 13.00 uur bekijken. Daarna de paarden en safari autotjes, daar kunnen de kinderen lekker zelf in. We smeren ons uiteraard goed in deze dag, wat hadden we prachtig weer. We weten nog een ijsje en een lolly en gaan dan rond 16.15 weer naar huis.

 

Nieuwe attractie Julianatoren, we gaan ook de andere attracties in.

Nieuwe attractie Julianatoren, we genieten van het uitzicht en de attracties

Nieuwe attractie Julianatoren, samen in de muizen attractie

Nieuwe attractie Julianatoren, na een lange dag weer naar huis

Volgens de kinderen de leukste dag van het jaar! De nieuwste attractie is goed gekeurd en de lente is nu echt begonnen. Wat een geweldig begin van de meivakantie. Op mijn instagram kon je er al meer van zien.

Nieuwe attractie Julianatoren, we waren bij de opening en testen de attractie voor jullie uit. Dit is wat wij er van vonden!

Nieuwe attractie Julianatoren, we waren bij de opening en testen de attractie uit.

1 thought on “Nieuwe attractie Julianatoren is grote hit – uittip voor de meivakantie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: