Wat ik altijd zo irritant vind aan de planners uit de winkel? Ze lopen maar een jaar. Een jaar dat loopt van januari tot december. Best logisch misschien, want zo gaat een jaar nu eenmaal. Maar met kinderen wil ik graag alle vrije dagen in de planner schrijven. Dan vergeet ik ze niet. Dat kan dus niet, want de planner gaat steeds maar een half schooljaar mee. Maar daar heb ik nu een oplossing voor. De kidsproof familyplanner 2019-2020 loop 16 maanden! Zo, ik ga de vrije dagen en vakanties voor het hele schooljaar vast invullen, joeh!

Waarom zou ik een dure planner kopen?

Richting het einde van het jaar komen de planners weer in de winkel. Ik kocht altijd een goedkope planner bij de mooi winkel met een A. Die werken ook prima, dus waarom zou ik dan deze, duurdere, planner kopen? Daar heb ik een aantal redenen voor die voor mij best belangrijk zijn. Dus die zal ik jullie even vertellen, of eigenlijk de eerste reden weet je al. Want deze planner loopt 16 maanden. Dus ik heb net alle vakanties voor het schooljaar 2019-2020 al in de planner gezet. Zo vergeet ik nooit meer een studiedag of extra vrije dag. Yes, momgoals! Maar wat is er nog meer zo leuk aan?

planner september kidsproof

Gewoon papier om te schrijven

Ken je die planners met glad papier? Dat vind ik dus echt niet fijn schrijven. De kidsproof familyplanner heeft gewoon normaal papier, je weet wel uit de printer. Beetje stroef zodat de inkt er wat intrekt ofzo. Geen idee, want daar heb ik geen verstand van, maar je pen vlek in ieder geval niet zo snel. Dat is fijn, want ik heb daar dus een hekel aan. Naast het ‘gewone’ papier, staat er ook op elke pagina iets leuks. Een tips voor een dagje uit of iets om samen te gaan doen. Maak bijvoorbeeld ijsjes die nooit smelten. Leuk voor in de vakantie bijvoorbeeld. En alle maanden hebben een eigen print op de pagina. Zo raak je niet snel uitgekeken op je planner.

Planner kidsproof november

Voor hoeveel familieleden zei je?

Heb je een groot gezin? (aaaah een droom van mij, maar helaas. Goed dat is iets voor een andere blog). De planner bied plek voor 6 personen. Dus of jij en je man plus 4 kinderen (dat is tegenwoordig best al groot toch?). Of je deelt een hokje met je man, ze zijn best groot die hokjes om te schrijven, en dan met 5 kinderen. Er is ook nog notitieruimte boven de tips dus daar kun je altijd wat extra’s kwijt. En heb je net als wij een wat kleiner gezin dan komt het ook van pas. Schrijf in een kolom je weekmenu, afspraken die voor iedereen gelden (in plaats van 4 keer op te schrijven dat je naar de tandarts moet) of maak er een dankbaarheids/gebeden/tips kolom van. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

stickers uit de planner

Ben je nu wat creatiever of heb je gewoon zin om je planner te pimpen? Top, er zitten stickers bij die je kunt gebruiken. Enige is dat de stickers per 4 zijn, dus 4 paar vlaggetjes, ballonnen en feestmutsjes. Beetje lastig met 6 verjaardagen. Maar ach, mama en papa hoeven die versiering toch allemaal niet meer?

De nieuwe planner voor 2021 is inmiddels ook uit en via de link te bestellen. Of bestel deze met 6 kolommen!

Opzoek naar een andere soort planner? Lees hier meer over de bullet journal

Waarom heb je deze planner nodig?

  • Normaal papier om op te schrijven
  • Genoeg ruimte voor een groot gezin of extra aanvullingen
  • Extra ruimte voor notities
  • Extra tips om te doen of heen te gaan
  • Stickers om het op te vrolijken
  • Elke maand een andere achtergrond
  • Planner loopt 16 maanden, dus ideaal om met een schooljaar gelijk te lopen

Koop bij bol.com

De planner kidsproof familyplanner heb je nodig en dit is waarom. instagramDe planner kidsproof familyplanner heb je nodig en dit is waarom

Ik heb deze planner gekregen. Dat beïnvloed mijn mening niet. Lees meer over samenwerkingen.

6 thoughts on “Planner: kidsproof familyplanner 2019-2020 – you need it!

    1. Ik heb een andere met 6 kolommen gevonden. De link staat in het artikel. Degene die er stond kwam het dichtst in de buurt van wat ik had. Ik dacht dat het van dezelfde was (of zelfde uitgever) maar wellicht heb ik dat mis. Excuus!

  1. De family survival planner is niet dezelfde als die van kidsproof helaas! Ik wil graag per week 6 kolommen en heb de 2020-2021 nog niet gezien…anders moet ik uitwijken naar de Brepols familieplanner met 5 kolommen per week 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: