Alle pokémon fans opgelet; dit boek wil je hebben. Ik denk dat we onze zoon hier heel blij mee gaan maken. Het mega super deluxe handboek heeft hij al, maar Pokémon het complete boek gaat net een stapje verder. Met nog meer informatie. Nog meer pokémons. Nog meer fun. Alles wat je ooit hebt willen weten over Pokémon kun je in dit boek vinden. Ik laat je ook graag zien of beide boeken naast elkaar hebben nog waardevol is. Heb jij ook een Pokémon fan in huis?

Pokémon het complete boek - uitgelichte afbeelding

Pokémon het complete boek

Welkom in de wijde en wondere wereld van Pokémon! In dit unieke en officiële boek kom je werkelijk alles te weten over de populaire animatiereeks. Ga mee op reis met Ash door de verschillende werelden van Kanto tot Galar en bezoek de meest bijzondere plekken, gebouwen en steden. Je ziet ook de ontwikkeling die deze serie in de loop der jaren heeft. Want dat er iets veranderd is mag duidelijk zijn. Toen ik jong was, was Pokémon al op tv. En nu ik zelf kinderen heb is het nog steeds ongekend populair. Ook bij mijn eigen zoon (onze dochter heeft, nu nog in elk geval, andere interesses).

Maak kennis met de talloze onsterfelijke personages, zoals Zuster Joy, Agent Jenny, professor Oak en nog vele anderen. En natuurlijk lees je ook alles over de bijzondere Pokémon die in elke regio te vinden zijn. Herbeleef legendarische duels en wedstrijden, en ontdek over welke talenten een succesvolle Pokémon Trainer moet beschikken. Kortom, dit boek is het perfecte leesvoer voor iedere Pokémon-fan! Naast het deluxe handboek, want dat kan namelijk heel goed.

overzicht

Luxe boek met harde kaft

Pokémon het complete boek is een luxueuze hardcover uitgave met leeslintje. Vooral dat laatste vind ik ideaal. Zo kun je altijd onthouden waar je bent gebleven en zit je niet met een losse boekenlegger. Hoewel dat ook heel tof kan zijn natuurlijk. Een harde kaft vind ik ook echt een pluspunt omdat je op die manier de kaft heel mooi kunt houden. Natuurlijk is vallen voor een boek geen goed idee. Maar met een harde kaft blijft een boek, zeker voor kinderen, mooier dan met een wanneer het zo’n slappe kaft is.

Het verschil tussen Pokémon boeken

Ik begrijp dat je benieuwd bent naar het verschil tussen het Pokémon deluxe handboek en Pokémon het complete boek. Daarom heb ik een filmpje gemaakt met een klein inkijkje in de boeken. Want zien is toch altijd fijner dan wanneer iemand het verteld.

Pokémon het complete boek - pinterest

Specificaties Pokémon het complete boek

Pokémon het complete boek is een echte aanwinst voor de Pokémon fans. Wil je hem halen? Hier heb je alle informatie die je nodig hebt. Uitgeverij: Deltas | Eerste uitgave: 15 oktober 2023 | ISBN: 9789044765410 | 336 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor bol.com | prijs: 38,95 euro

footer

1 thought on “Pokémon het complete boek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: