Soms lijkt het wel of ik alle afspraken van alle gezinsleden moet onthouden. Vaker roep ik uit dat ik geen wandelende agenda ben. Huiswerk hier, zwemles daar en ook nog voetbaltraining meerder malen per week. Hoe groter de kinderen worden hoe drukker het allemaal is. Voor het nieuwe jaar gaan we de purpuz family planner gebruiken.

Waarom de purpuz family planner?

Ten opzicht van andere familyplanners heeft de purpuz een aantal voordelen. Hij is een stuk groter waardoor er meer ruimte is. Oke, het nadeel is dat hij niet makkelijk meer op het keukenkastje kan hangen. Maar dat geeft niet, want je kunt hem ook neerzetten. Door de harde kaft blijft hij netjes staan. Gewoon op de eettafel, het aanrecht of een dressoir. Altijd in het zicht. En wil je hem wel hangen, daar is wel een optie voor. Dus het kan wel. Alleen kan het zijn dat hij niet helemaal passend is voor de plek waar je hem wilt ophangen.

quote purpuz family planner

Alles bij de hand met de purpuz familyplanner

De familyplanner van purpuz heeft niet alleen een kalender. Je kunt er veel meer op kwijt dan enkel de sportdagen van de kinderen. Er is een stukje bullet journal waar je los kunt gaan. Zet er een quote neer, maak je eigen tracker of versier het zoals jij het wilt. Je kunt je weekmenu opschrijven. Zo weet iedereen wat er gegeten wordt die week in plaats van telkens aan jou vragen.

Als thuisblijf moeder heb ik ook doelen

Wanneer je net als ik thuisblijfmoeder bent heb je wellicht ook je eigen doelen. Dit kun je makkelijk kwijt op de purpuz familyplanner. Schrijf je doel en uitdaging makkelijk op. Houdt bij hoe het gaat en schrijf herinneringen erbij. En vergeet ook zeker niet je succes te vermelden. Succes ervaringen helpen je groeien en zelfvertrouwen te krijgen.

overzicht purpuz family planner

Alles handig bij elkaar

De purpuz familyplanner heeft voor al je bel afspraken, todo’s en het huishouden ruimte. Je kunt onder elke dag ook opschrijven wie er jarig is. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van dat ene neefje of de trouwdag van je ouders. Er is ruimte voor 5 personen en nog een extra vakje voor bijvoorbeeld de oppas of opa/oma. Daarnaast is er nog een handig overzicht te vinden voor 2022 met alle vakanties en feestdagen erin. Én alvast een overzicht van 2023 met ruimte voor gemaakte afspraken.

Oliën inzetten voor het nieuwe jaar

Je kunt heel goed het jaar starten met een aantal oliën. Je gebruikt ze voor kracht en ter ondersteuning. Voor je doelen kun je dan denken aan de oliën abundance (overvloed), live your passioen en into the future. Live your passion kan je ondersteunen bij het stellen van doelen, voor duidelijkheid en het is een heerlijke parfum. Abundance kan je ondersteunen wanneer je kalmte en rust kunt gebruiken. We mogen leven vanuit overvloed. Deze geur is warm en ideaal voor de wintermaanden, de oliën die hier inzitten geven je energie. Into the future ondersteunt je het verleden achter je te laten en vooruit te komen. Het ondersteunt je gevoelens van vastberadenheid en een pioniersgeest.

overzicht volgend jaar purpuz

De purpuz familyplanner voor je hele gezin

Op naar een jaar met minder stress en meer overzicht. Zocht jij nog een handige planner? Dan is dit echt een aanrader. Naast dat je hem neer kunt zetten kun je hem ophangen op 2 manieren: enkel, zo zie je 1 pagina met bijvoorbeeld alle afspraken, en dubbel, zodat je beide pagina’s kunt zien met alle afspraken, todo’s en je boodschappenlijst. Handig en overzichtelijk. Clean zodat je er echt je eigen draai aan kunt geven.

purpuz family planner - pinterest

1 thought on “Purpuz familyplanner: ik ben geen wandelende agenda!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: