Onze dochter is echt een meisje meisje. Sieraden, jurkjes en rokjes is helemaal aan haar besteed. Ze heeft dan ook al aardig wat sieraden die ze graag netjes wil opbergen. Deze sieraden schatkist van Vtech is dan ook op haar lijf geschreven. Niet alleen leuk voor al je sieraden, maar ook om mee te spelen. Bewaar de echt kostbare sieraden dan ook wel even ergens anders als ze nog wat jong zijn.

Kidisecrets sieraden schatkist

Deze sieraden schatkist is niet zomaar een schatkist. Je kunt er naast je sieraden in opbergen ook muziek op luisteren, spelletjes spelen en de tijd op zien. Helemaal passend bij de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Er zit ook een spiegeltje bij zodat ze kunnen zien hoe ze eruitzien met de sieraden. In de doos zit nog een audio kabeltje zodat je een MP3 speler kunt aansluiten en een bakje voor in de schatkist. Voor oorbellen bijvoorbeeld.

Spelletjes spelen bij de sieraden schatkist

De kidisecrets sieraden schatkist heeft 9 spelletjes erop staan. Wel allemaal zoals we dat zelf nog kennen van Snake op de oude Nokia telefoons, maar toch heel erg leuk. Je kunt bijvoorbeeld spelen welk plaatje anders is of een poesje laten verdwijnen. De spelletjes hebben ook verschillende niveau’s qua moeilijkheid. Zo kunnen ze al snel de spelletjes spelen. Ze worden uitgelegd door gesproken tekst. Ideaal want ze kunnen dus al zelf aan de slag zonder dat ze iets hoeven te lezen.

Achterkant kidisecrets sieraden schatkist

Plastic speelgoed van Vtech

Op de achterkant van de doos staat dat het een stevig en duurzaam design is. Nu hebben we de sieradenkist nog niet zo lang in huis, maar ander speelgoed van Vtech hebben we wel ervaring mee. Hoewel plastic niet direct onder de noemer duurzame valt vind ik dat bij dit merk wel het geval. Het speelgoed gaat meerder jaren mee. En dan bedoel ik echt lang, speelgoed dat onze oudste kreeg 8 jaar geleden, speelt ons neefje nu nog mee. Dat noem ik best duurzaam. Zeker als je zelf meerdere kinderen hebt. Zo kunnen ze allemaal plezier beleven aan het speelgoed.

Vtech valt altijd in de smaak

Ben je opzoek naar een cadeau voor een buurkindje of neefje/nichtje? Vtech valt eigenlijk altijd wel in de smaak. In verschillende prijsklassen is er iets te koop. En tweedehands ook goed te krijgen. Wat ons betreft echt een aanrader. Ja, het maakt geluid en is van plastic. Maar als ik het plezier van de kinderen zie vind ik het dat zeker waard. En ben je het geluid zat? Even plakband over de luidspreker doet wonderen. Is het geluid een stuk zachter. Of haal de batterijen er even uit.

Wij gaan de sieraden verzamelen en spelletjes spelen. Een top tip voor meisjes deze feestdagen. Koop de kidisecrets sieraden schatkist snel via deze link (affiliate, daar help je mij enorm mee en kost je zelf niets extra’s).

Kidisecrets sieraden schatkist pinterest

1 thought on “Recensie kidisecrets sieraden schatkist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: