Mijn grootste leverancier aan knutselspullen heeft weer iets leuks. Ze verkopen nu ook een craftpakket zwart met veel leuke posters, papier, stickers en meer erin bij de action. Er zijn ook nog 3 andere varianten. Maar als ik dan in de winkel sta vind ik het kleine plaatje achterop toch wat onhandig. Want wat zit daar nou precies in? Echt zichtbaar is dat niet. Dus ik laat je alle 4 de pakketten zien. Vandaag beginnen we met 1 die ik al gebruikt heb, het craftpakket zwart. 

Wat zit er in het craftpakket zwart?

In het pakket zitten veertjes, een touw, stickers, gestansde vellen (plaatjes die je eruit kunt drukken) en posters op a4 en a5 formaat. Die grote vellen kun je dus als posters gebruiken, maar kun je ook goed mee knutselen. Al is dat soms misschien een beetje zonde. Toch heb ik dat al gedaan. Maar laten we eerst kijken wat er allemaal in zit.

craftpakket zwart stickers en veren craftpakket zwart uitdruk plaatjes craftpakket zwart uitdruk plaatjes

Lees ook deze blog over hoe je met een bullet journal kunt beginnen.craftpakket zwart uitdruk plaatjes craftpakket zwart uitdruk plaatjes craftpakket zwart a5 craftpakket zwart a5 craftpakket zwart a5 craftpakket zwart a5 craftpakket zwart a5 craftpakket zwart a5 en tags Hier vind je een blog over de action bullet journal.craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4 Lees ook deze blog voor een grote vergelijking tussen bullet journals.craftpakket zwart a4 craftpakket zwart a4

Zoals je merkt is er meer dan genoeg te vinden in het craftpakket zwart. Naast leuk om te weten, wat kun je er dan eigenlijk mee? Ik heb voor jullie twee voorbeelden.

Wat deed ik met dit craftpakket

craftpakket zwart poster op onze slaapkamer

Wij hebben onze slaapkamer een kleine make-over gegeven. Dat mocht nog wel iets aankleding hebben. Dus deze poster heb ik op onze kamer gehangen. Super leuk en de quote is helemaal waar. Het maakt niet uit waar we zijn, als we maar samen zijn. Qua kleuren ook rustig en passend bij de muur die een kleurtje kreeg.

craftpakket zwart uitgeprobeerd

Op deze afbeelding zie je al iets meer. Ik maakte gebruik van een poster die ik verknipte totdat hij precies in mijn bijbel paste. Daarop probeerde ik wat te schrijven (totaal mislukt, maar goed het gaat om het proces niet om hoe het eruit ziet) de stickers komen van de hema (0,75 euro). Ook gebruikte ik twee bloemetjes stickers en onderin nog een sticker van dit pakket. De washi-tape had ik nog liggen en de pen is een gelpen van de action (mini voor 2,89 dacht ik).

Waarom ik er blij mee ben

Bloemen tekenen, het is nog niet mijn ding. Ik ben aan het oefenen, maar toch. Zo heb ik direct een leuke achtergrond en kan ik direct door. Ook de posters vind ik fijn. Er was ooit een pakketje met posters te koop, maar die lag niet in onze action. Nu heb ik toch leuke posters (en een hele boel extra’s!) die ik kan gebruiken in ons huis. Ook voor de kinderkamer heb ik al leuke dingen gezien.

Heb jij al een craftpakket gekocht bij de action? Toevallig deze meegenomen?

liefs Minke

3 thoughts on “Review craftpakket action

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: