Heerlijk vind ik het om een tijdschrift te pakken wanneer de kinderen lekker buiten aan het spelen zijn. Ik op een bankje met de Sestra mama en zij lekker hun energie kwijtraken met rennen en spelen. De nieuwste Sestra mama heeft als thema ‘iedereen een leider’ en dat kan op zo veel meer manieren dan jij nu wellicht denkt. Een heerlijk tijdschrift voor moeders. Met een papa aan het woord, dossier vier de zomer met verschillende tips en fijne quotes zoals: Wat jij doet, doet ertoe (staat op de voorkant). Ga lekker zitten en neem even die tijd voor jezelf lieve mama.

Sestra mama - uitgelichte afbeelding

Wat is Sestra mama?

Sestra mama is hét magazine voor elke moeder. Voor de mama die (continu) op zoek is naar de work-lifebalans en tijd voor zichzelf en haar omgeving. Voor de mama die op zoek is naar balans tussen thuis voor de kinderen zorgen en me-time pakken. Voor de mama die het even niet meer weet. Sestra mama is er voor jóú! Het tijdschrift geeft mij een momentje rust tussen het moederen door. Ik leer dingen, het beantwoord mijn vragen en geeft leuke tips. Er zit zo veel moois in het tijdschrift zoals o.a. DIY, verdieping en (geloofs)opvoeding. Het beste van het moederschap gecombineerd met mijn geloof.

Daarnaast is er de #zobenikmama. Een super leuke # om te zoeken op instagram. Je vind er steeds meer verschillende post met quotes bijvoorbeeld. Maar ook plaatjes van andere moeders die ook maar gewoon iets doen. Want je ontdekt zelf wat bij jou past. Doe dat ook vooral, want zo ben jij mama. Je bent niemand anders dan jij. Dat is juist zo leuk, want zo hebben we heel veel verschillende mama’s en kunnen we van elkaar leren.

Sestra mama - achterkant

Wat staat er in het nieuwe nummer van Sestra mama

Het nieuwste nummer van Sestra mama heeft als thema: iedereen een leider. Hoe geef jij leiding? Want jij bent leider mama. Niet alleen van jouw gezin. Maar ook van je leven. Je leidt je leven en dus ben je een leider. Prachtig verwoord vind je niet? Je vind het aan het begin van deze nieuwe Sestra mama. Dat beloofd veel goeds. Om niet alles te verklappen blader ik snel verder. Er staan ook leuke advertenties in. Ja, ik weet het. Normaal ben ik daar ook geen fan van. Maar ik heb al een aantal leuke boeken zien staan (mijn lijstje wordt weer lang, ben ik al bijna jarig?) en vond nog een leuke camping. Wie weet voor een volgende vakantie.

eigen baas

Over geloofsteksten, een tekst die moeders in het moederschap houvast geeft. Het maakt me nieuwsgierig. Dit keer verteld Nadine de Vos erover. Omgaan met technologie in jouw gezin, wauw die komt als geroepen. De schermen staan eigenlijk te vaak aan. Wat wil je met een herfstvakantie in plaats van een zomervakantie? Na 3 weken is mijn entertainment potje leeg en hebben mijn kinderen mij ook wel weer gezien. Entertainment is toch minder leuk als mama dat doet in plaats van het animatieteam op de camping. Natuurlijk ook de rubriek #zobenikmama met dit keer een moeder van vier kinderen. Dossier zomer en een interview met een mama die haar man verloor. En nog veel, heel veel meer. Dat mag je lekker zelf lezen, met een lekkere mocktail bij de hand. Het is tenslotte wel zomer.

inhoudt van het tijdschrift

Tijdschrift voor christelijke moeders

Hoewel Sestra mama een aantal onderdelen bevat die voor elke mama super waardevol zijn, is het wel een tijdschrift voor christelijke moeders. Er wordt verwezen naar Bijbelteksten. Teksten die houvast bieden bij het moederschap komen uit de Bijbel (of in elk geval in deze editie). En veel advertenties hebben ook een christelijke grondslag; een christelijke camping, een Bijbelsdagboek voor kinderen of creatief met de Bijbel. Laat het je niet ontmoedigen want het super tof om te lezen over kinderen die een eigen onderneming zijn gestart. En wanneer jij je man bent verloren heb je misschien iets aan het interview met deze mama die ook haar man verloor. Een lekker recept voor hotdogs komt altijd wel van pas.

vakantiedossier

Auteur: verschillende | Uitgeverij: Jongbloed media | titel: Sestra mama – iedereen een leider | ISBN: 9789464250718 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor bol.com

Tijdschriften voor moeders

Sestra mama - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: