Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, een vriend voor ieder kind. Vanaf vandaag is het weer volop Sinterklaas in Nederland. En gelukkig maar, want de kinderen konden wel even wat leuks gebruiken toch?! Deze Sinterklaasbloghop2020 organiseren we samen met hele leuke bloggers. Neem snel een kijkje wat het is en hoe je kunt winnen.

Wat is de Sinterklasbloghop2020?

De Sinterklaasbloghop2020 is een ketting van bloggers waar je langs kunt gaan. Wat de bloghop zo speciaal maakt is dat je op elke blog leuke prijzen kunt winnen. Ideaal zo met de feestdagen. We doen ook allemaal ons best om het spel zo snel mogelijk bij jullie in huis te krijgen. Verder kun je door deze ketting van bloggers (de bloghop) allemaal nieuwe bloggers leren kennen (en dus heel veel leuke winacties tegen komen). Doe je ook mee?!

Wie zit er achter Puur Jael?

Mocht je nieuw zijn en via Esmée op mijn blog dan stel ik me graag even voor. Ik ben Minke, inmiddels 30 jaar (geboren in januari 1990) en afgelopen september getrouwd met de leukste man uit Nederland. Samen hebben we twee super lieve en avontuurlijke kinderen, een zoon van 7 (juni 2013) en dochter van 5 jaar (november 2015). Ik ben thuis bij de kinderen en heb dus deze blog. Mocht je willen weten waar Puur Jael vandaan komt dan verwijs ik je graag naar deze voorstelpagina.

Fotoshoot misabella gezin Mama Minke

Wat kun je zoal vinden op mijn blog?

Mijn stukje internet is eigenlijk heel divers. Ik heb een pagina met alle informatie over het gebruik van oliën (en het starten met). Je kunt lezen over onze bruiloft die we onlangs hadden. Maar in deze tijd natuurlijk ook over Sinterklaas. En laat ik ons geloof ook niet vergeten, een belangrijk onderdeel van onze dag en ons leven.

Waar kwam je vandaan

Je kwam hier wellicht via de blog van Esmée. Een toppertje die elk jaar weer leuke dingen voor bloggers regelt met Blogger by nature bijvoorbeeld. Ze heeft ook een leuke blog voor ouders met jonge kinderen. Vanaf je zwangerschap kun je bij haar terecht voor veel informatie en leuke hebbedingen. Neem gewoon eens een kijkje op haar site en zie al het moois dat er geschreven is. En doe ook mee met de winactie, je kunt er het spel Dixit winnen.

Waar ga je heen?

Wanneer je mee hebt gedaan met de winactie van deze Sinterklaasbloghop2020, mag je verder hoppen naar Judith voor de volgende winactie (Je kunt bij haar Froggit winnen! Ik schreef daar ook eens een review over). Bij haar kun je terecht voor terecht voor de laatste trends, lekkere recepten, hotspots, binnenkijkers, kinderkamerinspiratie, speelgoed. Ook hier is dus veel informatie te vinden voor ouders (oké dat zijn meestal de moeders, maar ik wil vaders niet buitensluiten). Er is ook hier veel tofs te lezen dus neem even de tijd daarvoor.

Triplo spelen

Winactie Sinterklasboghop2020:

Je kunt bij mij het spel triplo winnen. Al eerder schreef ik daar een review over. We spelen het nog steeds (ook wel fijn om te weten). Ook met jonge kinderen is dit leuk om te doen. Wij spelen een versimpelde versie met de jongste bijvoorbeeld. Of we laten wat kaartjes weg omdat het anders wat veel is. Ik heb een extra exemplaar ontvangen en omdat 1 exemplaar in huis voldoende is geef ik deze andere weg aan 1 van jullie. Wat kun je doen om te winnen:

 • volg mij op instagram en/of facebook
 • Like het bericht dat over deze Sinterklaasbloghop2020
 • Laat in een reactie weten dat je mee doet.

Beide kanalen is 1 lootje voor de winactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winactie loopt tot en met 21 november 23:59 uur. Delen van deze bloghop en winactie is heel fijn en levert je een virtuele knuffel op!

De winnaar is Gastouderopvang ten post – Erika Balkema via instagram. Neem je binnen 48 uur contact met me op voor je adresgegevens? Anders moet ik helaas een andere winnaar trekken..

En hop dan nu snel door naar de blog van Judith.

Uitgelichte afbeelding: Stock Photos from Ingmarsan/Shutterstock

28 thoughts on “Sinterklaasbloghop2020, win het spel triplo!

 1. Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, het spel triplo win ik heel graag voor mijn dochters. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 2. Leuk weer deze Sinterklaas bloghop, doe elk jaar graag mee .
  Voor een spelletje ben ik altijd in, dus doe graag mee voor Triplo.
  Alleen ik heb geen facebook en instagram, volg alleen bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.
  Hop nu weer door naar Kinderfavorites
  Fijne dag nog.

 3. Wat leuk al die spelletjes in de bloghop! Dat is natuurlijk ook wel super tof om op pakjesavond in de zak te vinden 😉 Ik sla de winactie over, maar vond het wel super leuk om even langs te hoppen!

 4. Deze blog is voor mij nieuw, leuk om er kennis mee te maken door deze bloghop. Wij spelen als gezin veel spelletjes, de kinderen vinden het erg leuk en gezellig om te doen. Ik loot dan ook graag mee voor dit spel.

 5. Ik doe graag mee om kans te maken op dit leuke spel triplo, wij kennen dit spel nog niet maar lijkt ons erg leuk om samen met de kleinkinderen te gaan spelen!!

 6. Ik doe erg graag mee voor dit spel, mijn kinderen zijn dol op spellen, en nu mama thuiswerkt en dus geen reistijd meer heeft komen we vaker aan spelletjes toe, dus zou dit erg goed van pas komen hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: