Lieve volgers,

Een heel gelukkig en gezond 2019 gewenst!

Hopelijk hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad. Wij hebben het rustig aan gedaan. Dat beviel afgelopen keer zo goed dat we het nu weer deden. Zo fijn om gewoon bij je zelf te blijven (even slapen is heerlijk en werkt zo goed de dag erna zo fijn). En voor de kinderen is het ook gewoon fijn om thuis te zijn. Als ze wakker worden zijn we er en anders slapen ze lekker door. Of eigenlijk, Nola. Want Luca hebben we wakker gemaakt.

Voor het eerst vuurwerk om 12 uur, maar eerst slapen

Voor het eerst maken we dus een kind wakker. Geen idee wat er een goede leeftijd voor is, maar Luca vind vuurwerk leuk. Dus het leek ons leuk hem wakker te maken iets voor 12 uur. Daarvoor gewoon lekker slapen en erna ook weer verder slapen. Nola vinden we nog wat te jong om wakker te maken dus die laten we lekker liggen. Houdt wel in dat onze 1 januari geen uitslaapdag is.

Plannen nieuwjaarsdag

We maken er vandaag een rustige dag van. Hoewel we oudjaarsavond dus veel rust hebben gehad, begon de dag toch te vroeg hoor. Onze kinderen kennen het woord uitslapen niet dus zijn altijd vroeg. Hoe laat ze ook naar bed gaan. En omdat Nola gewoon slaapt is zij dus gewoon haar normale tijd wakker. Ach, dan hebben we maar veel aan onze dag. Ik ga nog even naar mijn ouders en verder starten we met de goede voornemens.

Wat zijn jullie plannen deze eerste dag van 2019? Laten we in ieder geval rustig starten vandaag.

Stock Photos via shutterstock door r.classen.

 

2 thoughts on “Slapen oudjaarsavond, is blije nieuwjaarsdag – Happy New Year!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: