Na mijn blog eind vorig jaar ben ik nu al een tijdje naar de films op New Faith Network aan het kijken. Het spreekt me aan, omdat het eigenlijk gewone films zijn die zouden kunnen lijken op mijn leven. Het zou ook zo maar hier kunnen gebeuren. Niet zoals in Riverdale iets dat ik hier niet mee ga maken. Net als Pretty little liars. Hoewel ik daar ook met veel plezier naar gekeken heb, trekt dit me toch steeds meer. Ik krijg er ook steeds meer vragen over, dus ik deel graag mijn top 10 films met jullie.

Hoe kijk ik naar New Faith Network

New Faith Network kijk ik eigenlijk steeds vaker. Er staan veel films op en er komen ook steeds nieuwe films bij. Via internet kun je ook zien welke films er lijken op een film die je hebt gezien. Daarbij kun je films opslaan bij favorieten zodat je ze later nog terug kunt vinden. Ook kun je het de site of app afsluiten en later verder kijken, dat wordt gewoon onthouden. Erg fijn vind ik zelf. Het enige nadeel vind ik dat ik soms wat moeite heb met de ondertiteling op mijn mobiel. Op mijn laptop staat hij direct aan en op Nederlands. Bij mijn mobiel moet ik hem zelf aanzetten en duurt het een tijdje voordat hij hem ook echt pakt.

vrijdag-film-kijken

Films kijken via New Faith Network?

Ik kijk graag films via New Faith Network. Er zijn ook veel andere programma’s zoals documentaires, overdenkingen en kinderseries. Of kijk eens naar de kookdominee. Toch kom ik steeds weer bij de films uit. Het pakt me en neemt me mee. Er is veel keus in en je krijgt een film (soms ook met actie!) maar die wel goed passen bij ons als christen. Geen rare dingen en altijd staat het geloof centraal. Of soms het gebrek daar aan. Want het is eigenlijk net als in het echte leven. Zoals het met mij ook wel eens gaat. En dat is fijn om te zien, vind ik persoonlijk.

dinsdag-new-faith-network

Top 10 films op New Faith Network

  1. War room
  2. My many sons
  3. Unconditional
  4. I believe
  5. Finding normal
  6. An uncommon grace
  7. I can only imagine (ja van dat liedje)
  8. Prayerbox
  9. God’s not dead (1,2 en 3)
  10. Heaven is for real

Waarom deze films en deze volgorde?

Die volgorde is eigenlijk gewoon random gekozen. Behalve de nummer 1, War Room. Deze is echt mijn favoriete nummer 1 film. Heb jij een plek waar je bid en Bijbel leest? Heb jij een manier dat je God voor je laat vechten of doe je alles zelf? Het kijken waard! Maar ook de rest. Het laat me anders kijken naar hoe wij leven. Zeker als de film over de Amish gaat. Ik vind dat heel bijzonder om te zien. Want waarom leven wij zo en zij zo anders? Wat zit daar achter? Je krijgt zo toch een kijkje bij hun in hun gemeenschap. Al blijft het natuurlijk film. God’s not dead is ook echt een aanrader. Over het geloven in deze tijd. Prayerbox ook echt een aanrader over een kind dat ziek is maar blijft geloven. Een prachtig initiatief.

War Room

Het zijn toch vaak de waargebeurde verhalen die verfilmd zijn waar mijn aandacht naar uit gaat. Tenminste, dat valt me zelf op. Wat voor soort films kijk jij graag?

top 10 New Faith Network pinterest

Afbeelding: Stock Photos from MAX BLENDER 3D/Shutterstock

1 thought on “Deze films wil je zien op New Faith Network

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: