Zo rond de sinterklaas periode vinden je kinderen ineens al het speelgoed leuk. Op de tv zie je ook de ene na de andere speelgoedreclame voorbij komen. Oh die wil ik hebben en die en die! Ik hoor het hier regelmatig in huis voorbij komen. Wat vooral ook erg leuk wordt gevonden zijn de auto’s en racebanen. Waar daar eerst nog niet naar gekeken werd, is dat nu toch wel erg leuk. Ik zet mijn top 3 autospeelgoed voor je op een rij.

Slammin Racers – little likes

Hoe leuk is het om gewoon op een auto te rammen en te kijken wat hij gaat doen. Dat kan met slammer jammers. Luca vind het erg leuk om deze reclame op tv te zien. Per ‘ram’ kan de auto wel zo’n 5 meter ver komen. Dat is een aardig eind bij ons in de woonkamer. Het ziet er ook  stevig uit en past precies binnen de lijn van little tikes. Of hoe ik me little tikes voorstel dan.

top 3 leukste autospeelgoed Slammin Racers

De Slammin’ Racers lijn bestaat uit drie verschillende producten: de losse racewagens, de Slammin’ Racers Stunt Jump en de Slammin’ Racers Scrapyard Derby.

top 3 leukste autospeelgoed slammin Racers

Op afstand bestuurbare Dozer Racer – little tikes

Een racewagen en bulldozer in 1! De Dozer Racer is de enige op afstand bestuurbare auto ontworpen voor kleuters. Met één druk op de knop kunnen kinderen de wagen veranderen van een bulldozer die gebouwen neerhaalt tot een raceauto die op weg is naar de finish. Deze wagen knalt door obstakels als een grote, krachtige bulldozer of racet op topsnelheid als een gestroomlijnde racewagen.

top 3 leukste autospeelgoed Dozer Racer

Toet toet goes disney – Vtech

Mickey, Minnie en Donald Duck rijden dit najaar de wereld van Toet Toet Auto’s binnen. Met hun humor, levenslust en eigenschappen geven ze de populaire en onverwoestbare speellijn voor kleintjes van 1 tot 3 jaar, een heel nieuwe dimensie! Net als alle andere bolides in de Toet Toet Auto’s-wereld beschikken de kekke karretjes van Mickey, Minnie en Donald over reacties, liedjes en melodietjes; het drietal doet meteen fullspeed mee.

top 3 leukste autospeelgoed toet toet minnies ijssalon

Er is ook een gaaf Mickey treinstation en een super zoet Minnie’s ijssalon om allemaal avonturen te beleven. Hoewel er staat dat het dat het voor kinderen van 1 tot 3 jaar is wordt er hier toch nog met toet toet gespeeld en zijn onze kinderen helemaal wild van deze nieuwe toet toet lijn.

Autospeelgoed voor kinderen

Waar ik eerst eigenlijk dacht dat het vooral wat voor Luca zou zijn, vind Nola het ook echt leuk om met de auto’s te spelen die we hebben. Het hoeft dus echt niet alleen voor jongens te zijn. Wij zijn zelf erg fan van de toet toet auto’s en die staan dan ook bij Nola op haar kamer om lekker te kunnen spelen. Wat vind jij het leukste autospeelgoed voor je kind(eren)?

top 3 leukste autospeelgoed Slammin Racers, Dozer Racers en toet toet auto's disney top 3 leukste autospeelgoed Slammin Racers, Dozer Racers en toet toet auto's disney top 3 leukste autospeelgoed Slammin Racers, Dozer Racers en toet toet auto's disney

In deze blog staan affiliate links. Daar betaal jij niets extra’s door, maar je helpt mij wel om mijn blog te laten bestaan. Heel erg bedankt als je via die link wilt bestellen.

2 thoughts on “Mijn top 3 leukste autospeelgoed voor de kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: