Wat gaan we dit jaar met Kerst doen? Onze boom hebben we vorig jaar weggeven. En met een verbouwing die in eerste instantie nu ongeveer zou starten, hadden we geen nieuwe gekocht. En toen werd de verbouwing pas september volgend jaar. Kerstspullen staan helemaal achterop de vliering. Dus ik besloot het anders te doen. De vilten kerstboom van de action kwam het huis in. Zo leuk voor kinderen en toch een beetje Kerst in huis.

Samen de kerstboom versieren

Kinderen willen altijd graag helpen met het versieren van de kerstboom. Tenminste die van ons wel. Hoewel dat heel gezellig kan zijn, vind ik het gewoon fijner dit zelf te doen. Toen zag ik vorig jaar een vilten kerstboom van de action. Overal uitverkocht natuurlijk. Maar dit jaar niet en ik nam hem mee. Ideaal om ze zelf te laten versieren.

Detail vilten kerstboom

Vilt gebruiken als diffuser

Vilt heeft nog een voordeel. Je kunt er heel makkelijk een druppel essentiële olie op doen en dan blijft het lekker ruiken. Kies bijvoorbeeld voor een echte bomengeur zoals Pine, pak de frankincense zodat je ruikt wat Jozef en Maria roken bij de geboorte van Jezus, kies voor kerst in een potje met christmas spirit of ga voor een ontspannen geur met lavender en/of stress away. Er zitten vilten balletjes bij deze boom en daar kun je het heel goed op doen.

Kwaliteit van de vilten kerstboom

Goed, het is een product van de action. Hij kost 3,99 euro. Dus verwacht niet direct perfect materiaal. Hij hangt hier wel goed en de meeste figuren blijven op hun plek zitten. Alleen de balletjes vallen er nog wel eens af. Die blijven niet goed aan het plakband plakken. Verder zitten er wat vouwen in, de doos waar hij in komt zit hij opgerold in. Verder vind ik de kwaliteit goed, wat ik nu kan zien.

Vilten kerstboom

Een vilten kerstboom voor optimaal plezier met kinderen

De vilten kerstboom van de action is wat mij betreft een aanrader. De kinderen hebben zo hun eigen boom die ze kunnen versieren. En ze kunnen hem ook elke keer weer anders indelen. Goede oefening voor de motoriek van je zoon of dochter. Het staat gezellig én hij is bijna niet kapot te krijgen. Daar heb je dus een aantal jaar wel plezier van. Super leuk dus om hem al te kopen wanneer je zoon of dochter het al leuk vind om iets op te plakken.

Nu ben ik nieuwsgierig, heb jij een kerstboom voor de kinderen in huis? Van vilt, een echte of nog iets anders?

Niet kunnen vinden bij de action en je wilt er toch graag een? Ik vond er nog een van Nijntje. Dit is een affiliate link, daar merk je niets van en je helpt mij als je via die link iets koopt.

Vilten kerstboom - pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: