Toen ik las dat Vtech met een disneylijn kwam bij toet toet auto’s was ik direct enthousiast. Onze kleine peuter die dol is op Minnie Mouse zou dat echt helemaal geweldig vinden. Net nadat ik hoorde dat we Minnie’s ijssalon mochten testen, zag Nola deze leuke set in de winkel staan. Je raad het al, die moest mee naar huis. Ik heb haar maar verteld dat we hem op haar verjaardagslijstje zouden zetten. Ze was enorm blij met dit leuke cadeau.

Een disney en auto fan in huis?

Nola is dol op Minnie Mouse en speelt graag met de auto’s van Luca. Wij doen ook niet echt aan ‘dit speelgoed is van jou en dat van jou’ dus spelen ze met alles wat in huis is. De toet toet auto’s van Luca staan inmiddels op de kamer van Nola. Luca speelt nu meer met paw patrol en thomas de trein. Zo hebben beide wat leuks op hun kamer. Goed, Minnie’s ijssalon dus. Het leek me een perfecte match met mijn peuter.

Minnie's ijssalon review auto

Wat krijg je bij Minnie’s ijssalon

Net als met de andere speelsets van toet toet auto’s krijg je bij deze set een auto. Een wagen met een bak achterop waar iets in kan en Minnie bestuurt de auto. De liedjes zijn weer vrolijk, leuk en heel herkenbaar Minnie Mouse. Verder heb je de ijssalon met een vormenstoof. Ik dacht dat ze daar misschien wat te groot voor was, maar het is een hit. Het vormpje erdoor duwen, de hendel overhalen en dan in de auto laten vallen. Vervolgens de auto verder duwen. En hup weer van voor af aan met een ander vormpje. Ook onze kleuter vind het leuk om te doen.

Minnie's ijssalon review helemaal ijssalon

Leuke set om mee te spelen

Wij hebben Minnie’s ijssalon nu beneden staan en er wordt dagelijks mee gespeeld. Mocht je nog geen toet toet auto’s hebben dan zou ik aanraden om nog wat extra wegdelen aan te schaffen zodat je echt een rondje kunt maken met de weg. Je hebt nu een wegdeel om uit de ijssalon te kunnen en nog 1 extra om daaraan vast te maken. Toch wat weinig. Er zit natuurlijk 1 auto bij en dat is ook prima om te beginnen. Wij hebben beneden nog 3 andere toet toet auto’s liggen en die worden er vaak bij gepakt. Toch net even wat leuker. Al maakt het Nola en Luca helemaal niks uit hoor. Meer een idee van mij denk ik.

Minnie's ijssalon review ijssalon met extra auto's

Een aanrader om te kopen?

Ik vind het een leuke uitbreiding op de toet toet auto’s die we al hebben. Hij ziet er vrolijk uit en met de vormenstoof heeft hij net een beetje extra. Ook voor de jonge kindjes is hij dus al leuk. En het blijft dus lang leuk, want onze 5 jarige speelt er ook mee. Er is zo veel uitbreiding mogelijk dat het leuk is om voor de verjaardag ook wat leuks te vragen. Elke keer is er wel iets nieuws te vinden. Wij hebben het voor Luca 3 jaar gegeven en steeds vond hij het erg leuk. Wat ons betreft een echt hit!

Minnie's ijssalon review detail ijssalon

Hebben jullie veel toet toet auto’s in huis?

Minnie's ijssalon van toet toet auto's is een ware hit in huis. Een leuke uitbreiding voor jongens en meisjes bij de bestaande toet toet auto's collectie. Heb jij hem al in huis? Minnie's ijssalon van toet toet auto's is een ware hit in huis. Een leuke uitbreiding voor jongens en meisjes bij de bestaande toet toet auto's collectie. Heb jij hem al in huis? Minnie's ijssalon van toet toet auto's is een ware hit in huis. Een leuke uitbreiding voor jongens en meisjes bij de bestaande toet toet auto's collectie. Heb jij hem al in huis?

Deze blog bevat een samenwerking. Dat beïnvloed mijn mening niet. Er staan ook affiliate links in. Dit kost jou niets extra’s maar je helpt mij deze blog te onderhouden.

3 thoughts on “Vtech toet toet auto’s Minnie’s ijssalon – grote hit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: