Hoewel ik het hele jaar wel bij houdt wat ik graag voor cadeau zou willen voor mijn verjaardag, is december de maand dat ik echt ga kijken. Toen bedacht ik me het volgende. Wat geef je een moeder nu echt voor haar verjaardag? Waar wordt een moeder blij van? Nu kan ik natuurlijk alleen voor mij spreken (schrijven in dit geval). Maar van de volgende cadeaus wordt ik echt blij.

Huishoudelijke apparaten die het leven makkelijk maken

Vaak zijn dit apparaten waarvan je niet wist dat je ze veel gebruikte totdat ze kapot gingen. Tosti apparaten bijvoorbeeld. We hadden er drie, don’t ask why. Alle drie zijn ze inmiddels kapot. Dan mis je ze toch echt hoor. Je kunt prima een tosti in een pan maken, maar dat werkt niet zo makkelijk en fijn. Daar zou je me enorm blij mee maken. Net als een airfryer, als die kapot gaat komt er direct een nieuwe. En voor mijn verjaardag zou ik hier dus echt blij van worden tegenwoordig.

Boeken als verjaardagscadeau

Ik heb nu eenmaal een zwak voor Bijbels. Ik kreeg eens de Zij lacht Bijbel voor mijn verjaardag. Ook heb ik ‘het nieuwe leven’ gekregen voor mijn verjaardag jaren terug. Dat is een studiebijbel. Ook boeken over zelfontwikkeling, waarmee ik mijn kennis vergroot vind ik fijn. Denk aan biddende ouders, hooggevoelig wat nu? en soortgelijke boeken.

Dit geef je een moeder voor haar verjaardag - pinterest

Entertainment is ook een goed cadeau voor haar verjaardag

Van een avondje ontspannen laadt elke moeder op. Dat kan natuurlijk fijn als ze een film gaat kijken of haar favoriete serie kunt bingwatchen. Met een cadeau uit de sectie multimedia zit je dan ook wel goed. Of geef een playstation met een spel. Een paar spellen misschien. Fifa voor de mannen, en een leuk spel om samen te doen. Zo heeft direct het hele gezin er wat aan. Een tablet is ook handig, lekker scrollen op sociale media en ideeën opdoen op pinterest. Een avondje uit, wanneer mogelijk, is ook echt een top idee.

Waar haal je makkelijk verjaardagscadeaus vandaan?

Ken je nog die grote, dikke boeken van vroeger van de grote winkels op internet? OTTO is daar een van. Je kunt hier terecht voor kleding, huishoudelijke apparaten en multimedia. Speelgoed voor kinderen en zelfs een kinderkamer. Eigenlijk kun je voor het hele gezin bij deze webshop slagen. Handig want dat scheelt weer verzendkosten en zoeken. Een keer een shop bezoeken en je bent klaar. Een cadeau voor de verjaardag, de kledingkast weer aangevuld en een cadeau voor manlief. Gewoon vanuit je luie stoel. Kun je daarna weer door scrollen op instagram.

A logo blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: