Toen ik een berichtje kreeg of wij eens naar Ballorig wilden wist ik direct dat de kinderen dat super tof zouden vinden. Maar Ballorig is niet direct hier in de buurt. Nu is Veenendaal ook niet heel ver weg. Wij waren daar al eens geweest toen het nog schatkids was, maar sinds de overname door Ballorig nog niet. Dus besloten we afgelopen zaterdag dat we daar weer eens heen zouden gaan. Luca herkende het zelfs nog toen we buiten liepen. Helemaal enthousiast liepen we naar binnen. Maar bleven we dat ook?

Wij gaan naar Ballorig

Is Ballorig echt anders dan Schatkids?

Zoals een volger op instagram al opmerkte ‘het is gewoon nog hetzelfde als bij schatkids of niet?’. Ja, het is gewoon nog hetzelfde. Er zijn 2 dingen die je herinneren dat je bij Ballorig bent: 1. de muur dat je je feestje kunt vieren 2. de poes op het podium. Verder is het schatkids. Alles doet je er aan denken én het staat zelfs nog op de onderzeeërs in de lucht, want daar staat het gewoon nog op. Erg? Nee natuurlijk niet. Maar toch wel een beetje jammer. Hout schilderen is niet heel erg kostbaar of tijdrovend toch?

Feestje bij Ballorig

Even lekker spelen, wat eten en drinken

Het voordeel vonden wij dat het niet groot is. Lekker overzichtelijk dus. Wij konden lekker zitten, thee drinken en gebruik maken van de gratis wifi. Tenminste, als de wifi op het bordje op je tafel zou kloppen. Dat doet hij dus niet. Wifi is gewoon nog hetzelfde als met schatkids. Dat staat dan wel weer op een bordje bij de keuken. Het eten en drinken is lekker en goed, geen culinaire hoogstandjes maar dat hoeft ook niet. De kinderen vonden het jammer om weg te gaan. Ik vroeg Nola of ze het leuk had gevonden. ‘Nee!’. Oeps, waarom niet? Omdat we naar huis moeten, de grappenmaker. Het was dus wel een geslaagd uitje.

Glijden bij Ballorig

Het onderhoudt en toezicht van Ballorig

Het onderhoudt kan hier en daar wel iets beter. Net als het toezicht. Er zijn fijne plekjes voor kinderen van 0 tot 4 jaar, maar toen wij er waren gingen er ook grote kinderen in. Als ze dan rustig spelen zie ik daar geen probleem in hoor. Kan best dat je met een broertje/zusje/neefje/nichtje mee gaat spelen. Maar deze waren echt lomp bezig. Dan vind ik toch dat iemand van Ballorig moet ingrijpen en niet de ouders die daar met een baby zitten. Materiaal dat kapot gaat, je ziet het schuim gewoon zitten. Ballenbakken die eigenlijk vrij leeg zijn. Afval dat overal ligt, maar ook tiewraps die de netten vast horen te houden liggen los in de ballenbak.

Kapot speelgoed Ballorig

Mama Minke is negatief?

Ja en nee. Eigenlijk hebben we het prima gehad hoor. Vooral de kinderen vonden het gewoon fantastisch om daar te spelen. Ze vermaakten zich uitstekend en hadden prima nog een uur kunnen blijven. Maar ik vind dat ik bovenstaande punten wel moet noemen. Het is gewoon iets waar je even rekening mee moet houden. Het lijkt een beetje een ondergeschoven kindje te zijn, daar in Veenendaal. Terwijl het echt heel leuk kan zijn. Een prima uitje voor tijdens de stakingsdagen. Kun jij als ouder nog werken en de kinderen vermaken zich prima. Je kunt ze eigenlijk altijd we zien vanwege de praktische ruimte. Dat vind ik dan wel weer heel fijn.

trampoline Ballorig

Ben jij team Ballorig voor binnenspeeltuinen?

Ballorig pinterest

1 thought on “Wij testen Ballorig Veenendaal – uitje tijdens de staking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: