Vorige week konden jullie mijn review lezen over een heel leuk en origineel kraamcadeautje, de geboortetegel van Nola. Maar dat was nog niet alles. Na het lezen daarvan ben je vast heel enthousiast geworden. Ik wel en het allerleukste is dat ik één van jullie blij mag maken met een geboortetegel. Dus bedenk maar alvast voor wie je hem zou willen winnen!

Origineel kadootje

Een kraamcadeautje vinden is niet altijd even makkelijk. Zelf heb ik daar best moeite mee. Hoeveel geef je uit aan een cadeautje? Geef je alle oudere kinderen ook iets als er een tweede of volgend kindje wordt geboren? Is het budget dan voor alle kinderen of per kind? Of is een kaartje sturen genoeg? Allemaal vragen die meespelen bij het bepalen wat je gaat halen.

spiegel gegraveerd

Verre vrienden of familie dichtbij

Voor mij speelt wel mee of het gaat om verre vrienden of dat het familie is waar we close mee zijn. En ik heb zo’n geheugen dat onthoudt wat onze kinderen kregen. Ja, sorry dat moet je natuurlijk niet doen. Maar we hebben nou eenmaal geen geldboom in de tuin staan. Dus als we van iemand een kleinigheidje hebben gehad dan zal ik zeker geen enorm duur cadeau terug geven. En soms is het ook heel handig, de zwemband die we van mijn zusje kregen heeft ze nu weer terug. Onze kinderen zijn er te groot voor en dan heeft zij er vast één.

spiegel gegraveerd closeup

Win een geboortetegel

Ik vind dit dus wel echt een super tof cadeau voor als een kindje geboren is. Zodat het kindje later kan zien wat voor prachtig kind wij zien als ze in de spiegel kijkt. En jij kan er 1 winnen! Dit kun je doen om kans te maken.

 • Laat in een reactie op facebook weten dat je meedoet met deze winactie. Tag daarin ook iemand waarvan je denk dat hij/zij dit ook een leuk cadeau vind.
 • Laat hieronder een reactie achter zodat ik contact op kan nemen met jou (via je e-mailadres die je invult)

De winactie loopt tot en met 17 juni 2018 23:59 uur. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht van mij en breng ik je in contact met de eigenaar van Origineel Kadootje. Lees voor je mee doet ook de disclaimer en mijn privacy verklaring.

Kun je niet wachten of je gewonnen hebt? Dat kan ik begrijpen. Hier vind je alles geboortetegels.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door origineel kadootje.

12 thoughts on “Geboortetegel van origineel kadootje

 1. Wat leuk die geboortetegel, ik zou hem wel voor iemand willen hebben die nog maar net zwanger is. Maar het nog niet naar uiten wil brengen. Want daar is het nog te vroeg voor.

 2. Wat super zeg die zou ik zeker willen als ons meisje is geboren denk niet dat iemand hier op komt om zoiets te bestellen dus maak ik zelf graag kans.
  Was zeker een.super leuke blog

 3. Ik wil deze tegel graag winnen voor mijn vriendin die binnenkort, na heel veel emotionele tegenslagen zoals een aantal miskramen en veel angsten heeft moeten doorstaan of alles wel goed zou gaan, haar tweeling krijgt. Ze verdient dit echt! 🙂

 4. Zeker een goed kado! Nu er binnen twee weken 3 kindjes geboren zijn, moeten we veel kadootjes kopen en toch origineel zijn… straks hebben ze het al. ? Lijkt me dus ideaal.

 5. Wat is dit cadeau weer mooi en puur bedacht! Ik doe graag mee! Dit is een heel mooi cadeau voor Boyd, geboren op 27 mei, het kindje van onze vroegere (nog niet zo lange geleden) oppas, die nu in Deventer woont (en wij in Uithoorn).

 6. Heel graag voor me dochtertje geriana zou eens leuk zijn als ik eens win lijkt me super mooi zo geboorte tegel.
  Groetjes
  Stephanie janssen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: