Een tijdje terug vroeg ik je op instagram wat je vond van de nieuwe studiebijbel van Zij Lacht en of je deze graag wilde zien. Dat wilde je graag (samen met alle anderen die stemden). In dit artikel laat ik je de Studiebijbel zien én beantwoord ik je vragen over deze Bijbel. Want die waren er zeker. Ik kon ze bundelen tot 4 vragen (de vragen kwamen op deze vragen neer). Heb je andere vragen? Stuur even een berichtje of reageer hieronder.

Welke onderwerpen worden aangestipt in de Studiebijbel?

Ik heb alleen deze vraag en verder geen context natuurlijk. Dus ik beantwoorde deze vraag zoals ik denk dat hij bedoeld is. Er staan in de studiebijbel van Zij lacht geen extra overdenkingen zoals in de gewone Bijbel van Zij lacht. Er worden op die manier dus niet specifieke onderwerpen behandeld. Daarnaast is de informatie die er bij staat ook niet specifiek over een onderwerp, maar juist over wat er in de Bijbel staat bij dat vers.

Wat is het verschil met andere studiebijbels?

Ik heb naast deze studiebijbel zelf maar 1 andere studiebijbel. Ik kan dus niet over alle studiebijbels spreken. Wel denk ik dat het verschil is in vormgeving, de studiebijbel van Zij lacht heeft de Bijbeltekst weergegeven in 2 kolommen (zoals je gewend bent in de Bijbel) en de extra informatie en commentaren in 2 kolommen. Dit is gescheiden door een streep tussen de verschillende delen. Daarnaast zijn de verzen in een andere kleur en dikgedrukt weergegeven zodat duidelijk is dat het om een Bijbelvers gaat.

Wat maakt de studiebijbel van Zij lacht zo specifiek voor vrouwen?

Ik moet hier heel eerlijk op zeggen dat ik niet direct weet wat hem zo specifiek voor vrouwen maakt. Buiten de kaft van de Bijbel. Die doet mij wel wat vrouwelijk aan én mijn man zou deze op basis van de kaft niet kiezen. Ik vind het een prachtige Bijbel die je ook op de koffietafel kunt leggen bijvoorbeeld. Gewoon omdat hij zo mooi is én zo komen er weer andere gesprekken op gang. Verder is de inhoudt qua vormgeving rustig en clean. Dat spreekt denk ik vrouwen ook aan. Maar ik denk dat mannen dit ook prettig vinden.

Hoe ziet de studiebijbel er van binnen uit?

In een woord hele mooi. In de video hieronder kun je meer zien, beantwoord ik de vragen ook nog een keer en laat ik je kort ook de andere studiebijbel zien die ik heb liggen. Ik heb een vers vergeleken in beide studiebijbels. Daar zat eigenlijk qua tekst die erbij geschreven is (commentaar en uitleg) geen overeenkomst in. Dat betekend dat je dus ook deze studiebijbel kunt aanschaffen wanneer je al een studiebijbel in huis hebt. Je kunt nooit genoeg Bijbels hebben zeg ik altijd maar.

Video Zij lacht studiebijbel

De studiebijbel van Zij lacht

Een mooie Bijbel die qua kaft zeer geschikt is voor vrouwen. Het specifieke waarom hij nu speciaal voor vrouwen is (buiten de kaft) kon ik niet ontdekken. Dit doet echter niets af aan de prachtige Bijbel die er voor mij ligt. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze mocht ontvangen om hem aan jullie te laten zien. Het is een eyecatcher in je woonkamer en een aanvulling naast je Zij lacht Bijbel en dagboek van Zij lacht. Een verdieping voor je stille tijd met Hem.

ISBN: 9789065395146
Prijs: 89.99 euro
Uitgeverij: 
Jongbloed
Je kunt het boek via deze link voor 89.99 euro kopen. Dit is een affiliate link, daarmee help je mij. Je merkt daar zelf niets van. Je kunt het boek ook via je plaatselijke boekhandel kopen.

2 thoughts on “De Zij lacht Studie Bijbel voor vrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: