Geen idee hoe het komt maar ik ben wat meer van de rustige kleuren en spullen gaan houden in huis. Wellicht omdat het al druk genoeg is met al het speelgoed. De producten van Zijlacht zijn daar perfect voor. En het past nog goed bij elkaar ook. Een echt plaatje om zo in je woonkamer neer te leggen met de Bijbel en het Zijlacht dagboek.

Welke producten zijn er?

Er zijn inmiddels vrij veel producten van Zij lacht. Wat ik in huis heb zijn o.a. de zij lacht bijbel (gekregen voor mijn verjaardag), de guide over bijbellezen en sinds kort het nieuwste Zijlacht dagboek. Verder nog boeken om toe te leven naar Kerst bijvoorbeeld. Het zijn hele toegankelijke producten. De Bijbel is in HSV vertaling, voor mij een redelijk onbekende maar wel fijn om deze te hebben.

dagboek

Wat vind ik zo fijn aan het Zijlacht dagboek?

Laat ik maar met de deur in huis vallen. Wat ik zo fijn vind is vooral dat er ruimte is om even niet te lezen. Of om iets anders te gebruiken, een adventsplan bijvoorbeeld. Er staan namelijk 300 overdenkingen in. Dus 65 dagen (als je alle dagen leest) om iets anders te lezen of juist niet. Daarnaast is de layout heel rustig. Zijlacht heeft ook een adventsplan beschikbaar in de youversion app. Leuk als aanvulling!

Voorbeeld Zijlacht dagboek 1

Een luxe uitstraling van zijlacht

Het dagboek van zijlacht heeft een luxe uitstraling. Het linnen omslag oogt rustig en subtiel. Hij past perfect bij de mooie roze Bijbel. Heerlijk om zo neer te leggen in huis. Ook de binnenkant oogt rustig en duidelijk. Geen tierenlantijntjes, gewoon waar het om gaat. Met een opdracht erbij zodat je net even wat verder gaat dan enkel een stukje lezen.

Voorbeeld dagboek 2

Zijlacht dagboek cadeau voor de feestdagen

De guide en dit dagboek van zijlacht zijn perfecte cadeaus voor de feestdagen. Voor in je schoen of onder de kerstboom. En je kunt direct beginnen in het dagboek, hij is namelijk niet op datum. Ideaal he. Mis ik dan niets? Jawel, een leeslint. Maar die ontbreekt vaker in dagboekjes. Gewoon iets van mijzelf dat ik fijn vind om erin te hebben. Pakken we nu maar gewoon een boekenlegger.

Wil je ook dit toffe Zijlacht dagboek cadeau doen? Je koopt hem snel via deze link voor 24,95 euro.

Zijlacht dagboek pinterst

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met de uitverij.

4 thoughts on “Zijlacht dagboek voor het nieuw jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: