Het is maart, de lente hangt echt in de lucht met heerlijke temperaturen en ik zit hier achter mijn laptop. Ik mag een mooi stuk schrijven over de paasslinger en adventsslinger. Beide producten van Studio Sprankel. Een hele toffe shop met leuke goodies én producten om geloofsopvoeding net even wat makkelijker/leuker te maken. Je kunt het zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. En ik heb nu een leuke kortingscode voor je! Lees snel verder.

Studio Sprankel, wie?

Je kind(eren) zijn net gestarte op de basisschool en je bent opzoek naar een leuke manier om geloofsopvoeding te introduceren. Dan ben je bij Studio Sprankel aan het juiste adres. Twee lieve dames die de meeste leuke materialen ontwikkelen om samen met je gezin toe te leven naar de feestdagen én om meer te leren over de Bijbel. Perfect voor de leeftijd van onze kinderen (ze zijn op het moment van schrijven 6 en 8 jaar oud). Daarnaast hebben ze ook o.a. hele toffe kaarten, cadeaus en stationary in hun assortiment. Zo wordt een echt kaartje sturen helemaal een feestje!

De paasslinger

De paasslinger is een hele leuk, rustige slinger die je op kunt hangen. Er zijn 20 kaartjes waarbij kaartje 1 op eerste Paasdag omgedraaid wordt. Je bent dus niet de hele lijdenstijd met iets bezig, maar wel leef je samen met je kinderen toe naar dit feest. Lees het vooral even door van te voren. De ‘opdrachten’ zijn heel goed en makkelijk uit te voeren. Het gaat dan om een stukje lezen, een liedje zingen, samen bidden of iets maken. Daarnaast draai je het kaartje om wanneer je deze gedaan hebt. Aan het eind, op eerste Paasdag, heb je dan een zin. Start hiermee op 29 maart 2022. Eerste Paasdag valt op 17 april dit jaar, als je 29 maart start ben je op tijd klaar.

Paasslinger doosje

Adventsslinger

Ook kerst is zo’n tof feest om naar toe te leven. De adventsslinger is daar een fijn hulpmiddel bij en gelijkwaardig aan de paasslinger. De kleuren zijn net wat anders en de teksten natuurlijk ook. Maar verder lijkt het erg op de Paasslinger. Voor mij als moeder van kinderen die niet van grote knutselprojecten houden is dit echt een uitkomst. Een beetje voor mij en een beetje voor de kinderen. En zo maken we er samen een fantastische periode van om naar deze feestdagen toe te leven.

adventsslinger

Meer knutselen dan dit

Denk je nu, maar dat knutselen vinden wij juist hartstikke leuk en dat mis ik een beetje bij de paasslinger? Geen probleem. Er is ook een heel leuk knutselpakket te koop. Net al dat rond advent weer is (of voorgaande jaren in elk geval) voor de adventstijd. Daarmee kun je heel veel knutselen en er een leuke seizoenstafel van maken. Wil je net iets meer dan de paasslinger, maar toch niet zo veel knutselen? Dan is er ook nog een paaspakket light. De opstelling van Pasen maar dan zonder de knutsels. Echt, voor iedereen is er wel iets tofs te doen in deze lijdenstijd om er extra aandacht aan te besteden.

Geloofsopvoeding richting Pasen

Pasen is niet direct het makkelijkste feest voor geloofsopvoeding. Toch wil ik er graag met onze kinderen bij stil staan. Dit mooie, grootse offer dat voor ons is gebracht. Dat wil ik niet zo maar voorbij laten gaan. De paasslinger is dan echt een uitkomst. Niet te veel ‘phoeha’ om te doen samen, het kost ook niet veel tijd (yes, want met al dat sporten en bijles zijn we al druk zat). En toch leven we op een leuke manier toe naar dit mooie feest. Precies passend bij onze kinderen. Via deze link kun je zelf de paasslinger aanschaffen voor 12,50

Paasslinger hangt

Korting!

Wil je ook iets tofs bestellen? Ik heb een leuke kortingscode voor jou. Met de code: puurjael15 krijg je 15% korting op kaarten en geloofsopvoedingsproducten. Dus sla je slag en bestel wat leuks voor jou en je gezin. De paasslinger kun je hier dus ook mee kopen.

Hoe beleef jij deze lijdenstijd met de kinderen?

Paasslinger - pinterest

1 thought on “Zo doe ik geloofsopvoeding: Paasslinger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: