Op mijn blog komen soms winactie voorbij. Ik vind het heel leuk dat ik een van mijn lezers blij mag maken met een leuk cadeautje. Om alles goed te laten verlopen is het handig even deze ‘regels’ te lezen als je mee wilt doen. Zo weten we allemaal wat er verwacht wordt en hoe de winactie loopt.

Looptijd

De looptijd van de winactie staat vermeld in de betreffende blog. Reacties geplaatst na deze dag worden niet meer meegenomen. Meedoen kan op de laatste dag tot en met 23.59 uur. Vanaf 00.00 uur is het de volgende dag en geldt hij dus niet meer als deelname.

Voorwaarden

De voorwaarden staan vermeld in de blog met de winactie. Volg alle voorwaarden. Als je er 1 niet uitvoert ben je uitgesloten van deelname. Je mag altijd 1 keer per ip-adres meedoen met een winactie. Meedoen met meerdere e-mailadressen betekend direct uitsluiting van deelname. Ik wil iedereen een eerlijke kans geven. Meedoen kan alleen met een adres in Nederland, tenzij anders vermeld. Mocht je in het buitenland wonen kan het naar een adres in Nederland worden verstuurd of je betaald zelf de verzendkosten. Als je hebt gewonnen reageer je binnen de gestelde termijn, anders zal er een andere winnaar worden gekozen. De termijn waarbinnen je kunt reageren staat in de blog vermeld.

Niet aansprakelijk

Winacties worden georganiseerd in samenwerking met bedrijven. Ik ben niet verantwoordelijk voor bedrijven die niet reageren, niet leveren of voor pakjes die kwijtraken bij versturen. Wel zal ik proberen die voor je op te lossen. Ik ben niet verplicht jou een vervangende prijs te sturen als een bedrijf dit na laat.

Heel veel succes bij het meedoen met de winacties!

liefs Minke

Uitgelichte afbeelding van shutterstock

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: