Op mijn blog werk ik ook samen met andere partijen. Zo kan ik mijn volgers fantastische producten laten zien. Het gaat dan met name om producten:

  • voor kinderen
  • die te maken hebben met (geloofs)opvoeding
  • me-time voor mama en/of papa
  • voor een natuurlijke levensstijl

Ik sta voor alles open. Heb je een leuk idee dat bij mijn blog zou passen dan mag je altijd contact op nemen. Je kunt dan mailen naar info@puurjael.nl.

Ik ben in samenwerkingen altijd eerlijk en zal niet iets zeggen waar ik zelf niet achter sta. Ook als een product mij niet bevalt zal ik dit eerlijk naar mijn lezers toe aangeven. Ik plaats het in de tag samenwerkingen. Zo is alles ook makkelijk terug te vinden.

Wil je een gastblog schrijven voor mijn blog? Dat lijkt me echt heel erg leuk. We kijken samen even of we een match zijn en dan plaats ik hem graag. Natuurlijk mag je dan een link naar je eigen site erbij zetten. Zo wordt het een echte win-win situatie.

Mocht je nog vragen hebben? Neem dan even contact met mij op via mailadres info@puurjael.nl.

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: