Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe blog over mijn strijd met de kilo’s en het sporten. Het is toch weer een week geweest van vallen en op staan. Het gaat allemaal niet zo makkelijk en na het type van de blog vorige week ging het even niet zo goed. Zijn jullie benieuwd hoe de week gegaan is? Lees dan verder.

 
Hardlopen

Mijn trouwe hardloopmaatjes.
Mijn trouwe hardloopmaatjes.

Ja, wat zal ik daar eens over zeggen. Maandag ging het op zich nog wel. Niet heel fijn gelopen, maar het kon er mee door. Ik loop zoals gezegd met Evy dus heb dan een dag rust erna. Woensdag vol goede moed vertrokken voor mijn rondje, maar kwam toch echt even bedrogen thuis. Het wilde niet en ik heb de les dan ook niet afgemaakt. Terwijl ik er van overtuigd ben dat ik het moet vol kunnen houden. Dus dat was erg jammer. Mijn schoonpapa had wel een goed idee. Het is namelijk niet zo dat je precies het aantal kilometers traint dat je ook daadwerkelijk in de ‘wedstrijd’ gaat lopen. In mijn geval dus 4,8 kilometer. Hij gaf als tip om de dag erna, vrijdag, een kort rondje te doen. Toch even hardlopen, maar je spieren krijgen ook wat meer rust. Dus dat heb ik maar gedaan. Echt een minirondje, wat ook wel eens fijn is. Je bent niet zo lang weg. Het langst wat ik afgelopen week gelopen heb is 7 minuten. Ik ben benieuwd hoe het komende week gaat.

voeding
Daar kunnen we echt wel kort over zijn deze keer. Het ging niet zo als ik dat zelf zou willen. Ik heb veel lekkere dingen gegeten en die waren niet altijd even goed voor je. Mcdonalds op maandag, vrijdag een verjaardagsbuffet van mijn oma en zaterdag gingen we wokken voor de verjaardag van de oma van M. Qua drinken gaat het wel super goed. Ik drink veel water, ook bij de mcdonalds, of spa rood, op de verjaardagen. Volgens de bodieboost methode mag je dit beide onbeperkt drinken. Dus dat gaat echt wel de goede kant op. Het eten wordt voor mij wat lastiger. Komende week wil ik wat gaan uitproberen qua ontbijtjes. Ik eet dan nogal eenzijdig en zou dit wel wat willen veranderen. Dat lijkt me ook een goed begin. We gaan met kleine stapjes vooruit zullen we maar zetten.

resultaat
Ondanks dat ik het niet met jullie gedeeld heb, heb ik me vorige week wel gewogen. Het getal hou ik liever voor mezelf. Ik blijf toch een meisje. Maar ook deze dag heb ik met weer gewogen op ongeveer het zelfde tijdstip, met ongeveer de zelfde kleding en ongeveer net zo veel (of weinig) eten op. Het resultaat is dat er 0.4 kilo af is. Daar ben ik toch best wel trots op. Het is misschien niet veel , maar het is iets.

 
Hoe gaat het bij jullie?

Liefs,
M

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: