Wat hadden we toch een heerlijk weekend zeg. Zaterdag viel het qua zon nog wel mee hier, maar gister was het een prachtige dag. Veel zon op deze vaderdag. De rest van de week waren we ook aardig druk met als hoogtepunten een fotoshoot en een bruiloft. Ik heb niet op alle dagen  foto’s gemaakt, maar dat maak ik goed door van andere dagen meerdere leuke foto’s te hebben. Kijken jullie mee?

Maandag

De kinderen waren vroeg wakker en Mark was al naar zijn werk. Ik besloot ik maar gewoon uit te gaan. En toen ging Nola nog even bij Luca in bed liggen. De schatjes!

Samen met Nola liep ik naar de lidl. Best een aardig eindje dus besloten we even wat te eten voor we terug liepen.

En we blijven lopen. Ik loop veel met haar deze ochtend. Eerst de lidl en daarna nog even wat spullen wegbrengen naar de bak voor de kringloop, om vervolgens Luca weer uit school te halen.

Ik zoek alle baby/kinder kleding uit die te klein is en maak er andere blij mee. Wat niet weg gaat, ja zelfs gratis is al te veel soms, gaat naar de bak van de kringloop. Met de doos die overblijft willen de kinderen varen. Wie heeft er speelgoed nodig?

Dinsdag

 

Ik had nog wat broodkorst over van de dag ervoor en besluit er een ei in te bakken met wat kaas en ham. Erg lekker!

Als Nola slaapt spelen Luca en ik een spelletje van VVE-Thuis. Een programma om je kind nog meer te stimuleren qua praten wat aansluit op het thema op school. Luca vind het erg leuk en is helemaal blij als hij wint.

In de avond spelen Luca en ik ook nog dit spelletje van Thomas de trein.

Woensdag

We hebben vandaag een fotoshoot met mijn ouders, zusje, zwager en ons gezin. Nog even een kopje thee voor we gaan. Ik was vroeg wakker, maar kan daardoor wel rustig opstarten. De rest van de dag maak ik geen foto’s. Die zijn er al genoeg gemaakt die ochtend. Daarna blijf ik bij mijn ouders, Mark moet toch werken. Na het eten worden we weer thuis gebracht.

Donderdag

Ik wilde naar de sportschool gaan, maar zonder fiets en auto wordt dat wat lastig. Dus ik besluit weer eens een rondje te gaan hardlopen. Een mini rondje, maar wel lekker om weer te starten. De rest van de dag wederom geen foto’s. Ik doe het rustig aan, want ik heb in de avond nog een bruiloft van een vriendin. Ik kan maar even gaan, maar zo leuk om daar bij te zijn. Het was een super mooie locatie en je zag het bruidspaar echt stralen.

Vrijdag

Ik doe het rustig aan deze ochtend, want ik ben een beetje gaar. Samen met Luca spelen we hiermee als Nola even aan het slapen is.

’s avonds probeer ik deze pot van magnum. Ik was eerst een beetje teleurgesteld, maar hoe verder je naar beneden komt hoe meer chocola je vind. Hij is toch best lekker. Al had de chocola toch nog steeds wat meer gemogen van mij.

Zaterdag

De ochtend maak ik wat schoon en ben bezig in huis. ’s middags gaat Luca even bij opa spelen en besluit ik een stukje tony’s te namen. Jammie!

Na het eten willen de kinderen nog even buitenspelen. Leuk! Al ben ik niet echt een buitenmens, beter zo dan dat je ze naar buiten moet sturen.

Helaas ontdekken we dan echt een enorm mierennest in de tuin. Zo eentje waarbij er onder en steen honderden larven liggen die nog uit moeten komen. Ik bel hulp en met een beetje geduld kunnen we het meeste weghalen. Ook deze mooie grassen, dat is dan wel weer jammer. Dus opzoek naar nieuwe planten voor dat plekje.

In de avond pruts ik wat aan een nieuw logo. Ik vond het wat kaal en niet zo vrolijk. Niet wat ik voor ogen had. Dus ik besluit iets anders te proberen. Ik heb er twee, deze op mijn blog en op de facebookpagina nog een andere. Nu nog een keus maken, maar voorlopig blijft hij even zo staan op twee verschillende. Welke vind jij het mooist?

Zondag

Het is vandaag vaderdag! Mark komt thuis uit de nacht, dus na een snel ontbijtje met cadeautjes, een leuke knutsel van Luca en een pakketje over de tour de France, gaat hij lekker slapen en wij naar benden.

Ook de kinderen krijgen een lekker ontbijtje. We doen het rustig aan en blijven lekker lang in pyjama lopen. Dat moet wel een zondag zijn. 

Samen met Luca en de duplo vertellen we het verhaal van Adam en Eva. Als we de overstap naar Noach maken zet hij alle dieren in de rij. 

Het is heerlijk weer en ik besluit ons aan te kleden en naar buiten te gaan. Lekker in de zandbak spelen.

En glijden van de glijbaan. 

Mijn moeder brengt nog even deze doos langs. We waren woensdag bij de winkel, maar toen waren de dozen op. Ze heeft hem heel lief vrijdags voor ons opgehaald. Later meer online over deze ‘mijn eerste schooldag’ doos.

Na het eten ngo even met water spelen buiten. Nola blijft hem niet snappen en gaat steeds zo bij de sproeier staan. Ze wordt dan ook super nat, maar heeft samen met Luca een hoop schik. Heerlijk om zo de dag af te sluiten.

Weer een nieuwe week die al best vol staat. Ik moet nog naar het centrum voor een nieuw rijbewijs, woensdag mag ik met Nola naar het cb en de rest hopen we van het lekkere weer te genieten. Hoe was jullie week?

liefs Minke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: