Het zal je maar overkomen. Je bent net onderweg in de auto naar oma en ineens, bij het maken van de bocht, ligt je kind op zijn zij in de auto. Iets wat je nooit hoopt mee te maken. Stoppen is het enige wat je kunt natuurlijk, maar voorkomen is beter dan genezen zeg ik altijd. Ik was dan ook blij toen ik het persbericht over Bubblebum kreeg. 

Zitverhoger
Er komt een tijd dat de kinderen te groot zijn voor een autostoel. Of eigenlijk, vinden ze zichzelf te groot. Maar dat zijn ze natuurlijk in onze ogen helemaal niet. Dan is het prettig om een autozitje te hebben dat zij ook leuk vinden. Bubblebum komt met een opblaasbare zitverhoger. Super handig omdat deze makkelijk mee te nemen is. Hij neemt weinig ruimte in en je kunt hem opblazen wanneer je hem nodig hebt. En weet je dat je deze zitverhoger niet alleen in de auto kunt gebruiken? Denk aan de bioscoop, zodat je kindje wat hoger zit. Of in een restaurant/bij iemand thuis waar er geen kinderstoel is. De zitverhoger op de stoel en je kindje kan goed bij de tafel. De zitverhoger is voor kindjes van 15 tot 36 kilo en voldoet aan alle veiligheidseisen. De zitverhoger is ook in zwart verkrijgbaar.

Sweet dreams
Luca valt tijdens het autorijden meestal wel in slaap. Dat is in de autostoel niet zo erg, hij kan lekker tegen de steuntjes aan de zijkant liggen. Op een zitverhoger heb je de gordel om tegen aan te liggen. Niet echt comfortabel, weet ik uit ervaring. Ook daar heeft Bubblebum een oplossing voor. Zij bedachten de Bubblebum Snack. Een reiskussen waardoor je kindje lekker in de auto kan slapen. Deze reiskussen kun je ook nog vouwen, waardoor hij ook in het vliegtuig of de tent te gebruiken is. 


Lekker spelen
Mocht je kindje uitgeslapen zijn dan heeft Bubblebum ook daar nog wat leuks voor, de Bubblebum Junkie. Dit is een uniek opbergsysteem voor in de auto. Luca heeft vaak speelgoed op de achterbank, maar laat dit ook net zo vaak vallen. Niet altijd kunnen we er bij en dat heeft als resultaat een huilbui. Hoe fijn is het dan om een opbergsysteem te hebben zodat hij er bij kan en het ook terug kan stoppen als hij iets anders wil doen? Je kunt er ook drinken in kwijt en er is zelfs een koelvak voor broodjes. Je zet hem met de gordel vast tussen 2 autostoeltjes in. Je kindje kan er bij en jij zit rustiger in de auto, omdat je niet alles hoeft aan te geven. Een win-win situatie denk ik. 

Vele ouders zijn enthausiast en Bubblebum heeft al veel awards gewonnen. Ben jij ook enthausiast? Kende je het merk al? Heb je al 1 van deze producten in gebruik, ben je blij met je aankoop? Ik lees het graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: