We zijn al weer bijna aan het einde gekomen van de challenge. Het was toch moeilijker vol te houden dan ik dacht. Zeker nu het wat drukker wordt met Sinterklaas en kerst en al die dingen meer. Maar het is me nog steeds wel gelukt, genoeg mooie momenten die ik mee maak. Kijken jullie mee naar de afgelopen week?

Ik had een VIP avond bij Shoeby. Hier kunnen
jullie lezen hoe het was.

Op het werk van Opa kreeg Luca een toettoet auto, de tractor.

Ik heb voor mezelf dit kookboek gekocht. Heel erg
benieuwd ernaar. Jullie kunnen later lezen wat ik ervan vindt.

Ons buitenkindje kijkt naar buiten. Hij vind het heerlijk om zo
naar de vogels te kijken.

Dik ingepakt gaan we lekker even wandelen
naar de kerk. Toch best koud nog!

Heerlijk met z’n 3en even wandelen en met de
bladeren spelen. Quality time as a family!

Luca vind de teletubbies helemaal leuk.
Hij kwam lekker bij mij op schoot zitten om dit
te bekijken.

 Hoe gaat het bij jullie? Hebben jullie met deze feestdagen ook wat leuks voor jezelf gekocht?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: